Zgjidh shtetin

Duke qenë se një pjesë e konsiderueshme e shqiptarëve jetojnë jashtë Shqiperise atehere menduam qe te krijojme nje hartë ku secili nga vizitoret qe vjen nga nje shtet i caktuar te kete mundesi te zgjedhe një produkt nga lista jone e madhe  e operatoreve nderkombetare per lojrat e fatit, kazino dhe bingo online.

Shqiptaret jane nje komb i emigruar historikisht dhe ata gjenden kudo ne bote por sigurisht pjesen me te madhe te tyre e gjejme ne vendet e zhvilluara si: Angli, Gjermani, Kosova, Norvegji, Itali, Greqi, Zvicer, Turqi, Kanada, USA etj

shqiptaret
Imazhi nga: shqiptari.net

Gjithasht vendet shqipfolese kane nje shumice shqiptaresh.

Shtetet te cilat kemi zgjedhur sigurisht perbejne masen me te madhe te shqiptareve te perqendruar ne ate vend.

Komapanite e lojrave te fatit ushtrojne biznes ne baze te lligjeve te atij shteti ku operojne. 

Cfare duhet te kemi parasysh kur regjistrohemi nga shteti ku jetojme?

Te mos harrojme qe shtetet ku kazinote elektronike online operojne kane disa rregulla te cilat gjithsecili nga ne duhet ti respektoje

1. Identifikimi

Si pjese e identifikimit dhe rregullave te KYC ( know your customer ) kazinoja do tju kerkoje te verifikoheni nepermjet dokumentave perkatese te shtetit ku jetoni. Ne varesi te shtetit ku kazinoja ushtron aktivitetin e saj ajo do tju kerkoje ato lloj dokumentash qe sherbejne per te plotesuar procesin e verifikimit ne nivel te kenaqshem te departamentit te verifikimit. 

2. Prodhuesit e lojrave te fatit, quajtur ndryshe “Software Provider”

Disa Software Provider nuk operojne ne disa shtete te caktuara ndaj dhe kazinote e listuara nuk perfshijne nje software te caktuar. Disa lojra te caktuara ju nuk do ti gjeni ne lobin, menune e kazinose, mgjth shumica e prodhuesve jane pjese e kazinove te listuara.

3. Metodat e pagesave

Cdo kazino ka nje numer te caktuar menyrash per te depozituar drejt llogarise tuaj dhe per te terhequr parate.

Duhet te kemi parasysh qe disa procesore pagesash nuk lejojne transaksione ne shtete te caktuara, psh: Paypal nuk operon ne cdo shtet europian, megjithate menyrat standarte si: Karte Krediti, Karte Debiti, Neteller, Skrill

Zgjidhni shtetin ku jetoni:

Shqipëri


Kosovë


Maqedoni


Gjermani


Itali


Kanada


Norvegji


USA ( se shpejti )

Pervec listes se shteteve qe kemi rendituar sigurisht qe ne cdo ” analize ” te kazinove ka nje tabele qe ju orienton me sakte per shtetet qe lejohen dhe qe nuk lejohen.

Lista e shteteve qe ne kemi rendituar eshte ndertuar thjesht per te shpejtuar procesin e kerkimit  nga ana e vizitoreve.

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X