“Time of Your Life” llotaria që të pasuron!

Mirë se erdhët në llotarinë “Time of Your Life”

Kjo është një nga periudhat më të eksituese në programin e shpërblimit të “Casino Rewards”

Ju do të shpërbleheni vetëm pse luani në kazino, qoftë dhe me shuma simbolike, thjesht sa për të provuar fatin. KUJDES: Shpërblimet janë të parametrave të pa provuara ndonjëherë në jetën tuaj.

Sa më lart të arrijë niveli I statusit tuaj, as më tepër programe shpërblyese ju presin.

Si funksionon llotaria “Time of your Life”?

Lojtarët mund të navigojnë cmimet që i përkasin cdo niveli dhe të zgjedhin. Sa më shumë 

“Tickets” të keni aq mundësi keni të shpërbleheni në llotari.

Në cdo datë të zhvillimit të llotarisë një fitues do të zgjidhet në mënyrë rastësore për cdo nivel të statusit të tyre. Më pas fituesi do të marrë cmimin e zgjedhur personalisht prej tij.

Si mund të fitoni bileta?

Bazuar në nivelin e statusit tuaj ju fitoni bileta. Nëqoftëse keni statusin “SILVER” do të fitoni një biletë shtesë për atë status, nëqoftëse arrini nivelin “GOLD” ju do të merrni bileta në mënyrë progresive, një për statusin GOLD, një për statusin Silver e me rradhë.

Kur të shkoni në llogarinë e kazinosë do ta keni më të thjeshtë të kuptoni se si llotaria funksionon.

Për tu bërë pjesë e llotarisë ju duhet të keni llogari në një nga kazinotë online të grupi “Casino Rewards”

time of your life prizes
Time of Your Life, prizes!
time of your life exclusive prizes
Time of Your Life Exclusive Prizes

Regjistrohu në njërën nga kazinotë për të marrë pjesë në llotari!

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X