Te fitosh ne kazino, dhe kazinoja ska para te paguaje

Cfare ndodh te fitosh ne kazino dhe kazinoja nuk ka mundesi te paguaje?

te fitosh ne kazino

Kjo ka ndodhur disa herë – më së shumti, në kazinone  Thunderbird në Las Vegas ku te fitosh ne kazino nuk do te thote te behesh menjehere i pasur.

Te fitosh ne kazino $350.000

Në natën e saj të hapjes në vitin 1948, dy lojtarë luajten Craps the ate nate ata fituan nje shume  prej $ 350,000. Kur ata shkuan për të marre parate, kazinoja nuk mund ta mbulonte atë shume.

Momenti per te paguar cmimin

Ata zbrazën çdo arkë, çdo automat dhe gjithashtu moren parate nga portofoli i dy pronarëve, Marion Hicks dhe ( Guvernatori i Nevades) Clifford Jones, dhe ende dolën duke marre vetem disa mijera dollare.

Zgjidhja per te bere pagesen

Keshtu me pas ata ( pronaret e kazinose ) moren një mik  ne telefon- mafiozin Meyer Lansky, të cilin e njihnin sepse Lansky i kishte ndihmuar para disa kohesh me një kredi ndërtimi prej 160,000 dollarë.

Brenda pak ditësh, Hicks dhe Jones ishin në gjendje të paguajnë borxhin e tyre, por ne kembim ata hoqën dorë nga kazinoja. Në vitin 1950 Jones dëshmoi për një komision të kongresit se ai mbante vetëm 11% të aksioneve, jo 50%, dhe nuk kishte bërë para prej kaziniose që nga dita e hapjes.

Në ditët e sotme, kur te fitosh ne kazino, rregullorja e kerkon që një kazino  të ketë gjithmone likuiditet të mjaftueshëm për të mbuluar çdo pagim të mundshëm.

Nëse nuk mund të demonstrojë se ka fonde të mjaftueshme, humbet licensën. Te fitosh ne kazino online ndonjehere mund te jete shume e thjeshte sepse mund te jete dita juaj me fat dhe me nje bet qe varion nga $8 deri ne $15 mund te eksplodoni te gjitha lojrat ne kazino.

Keshilla te vlefshme

Shume nga kazinote online konsiderohen fantazem pasi nuk dihet ku licensohen dhe nuk dihet a jane te certifikuara lojrat e tyre

Nuk jane te pakta rastet ku te fitosh ne kazino dhjetera mijera dollare dhe kazinoja ne menyre te papergjegjshme mos pergjigjet ose ne rastin me te keq e ka orvatur lojtarin ne menyre te vazhdueshme deri se e ka detyruar qe te ri-luaje perseri shumen e fituar dhe pastaj kazinoja del e “lare” me pretekstin se lojtari e luajti shumen e fituar dhe nuk priti qe ti bejme pagesen.

Ndaj ju keshillojme seriozisht te jeni te kujdesshem kur navigoni kazinote online per te gjetur bonuse falas.

Komento

$20 Million Giveaway, $10.000 çdo javë, Mega Event në "Casino Rewards"Regjistrohu!!!