South Korea

Ligji për bastet dhe lojërat e fatit në Korenë e Jugut

lojërat e fatit në korenë e jugut

Vështrim i përgjithshëm mbi ligjin

Në vija të përgjithshme mund të thuhet se kumari dhe lojërat e fatit në Korenë e Jugut janë më së shumti të lejuara . Por, në këtë shtet ka një ndarje shumë strikte dhe të veçantë nga vendet e tjera. Kjo pasi Koreja e Jugut lejon kumarin dhe lojërat e fatit, por vetëm për shtetasit e huaj dhe jo ata koreanë! Ky legjislacion disi i çuditshëm shkon dhe më tej, pasi shtetasit koreanë nuk mund të luajnë në kazino, edhe në qoftë se gjenden jashtë shtetit të tyre. Pra, nëse një shtetas korean kapet duke luajtur në një kazino në Angli, atë e pret një dënim nga ligji, kur të kthehet përsëri në Korenë e Jugut. Ky legjislacion mjaft i ashpër justifikohet me faktin se në përgjithësi aziatikët dhe kultura e tyre, është shumë e tërhequr drejt lojërave të fatit. Kjo pasi ata janë dhe një popull me besime të forta.

Alternativat për lojtarët

Gjithsesi koreano-jugorët kanë gjetur mënyrat e tyre për t’u argëtuar. Dhe ato nuk janë pak. Mes opsioneve të ligjshme në Korenë e Jugut janë: bastet për gara me kuaj, gara me varka, gara me qen, llotaria kombëtare etj. Kryeqyteti i Seoul në një pikë ka mirëpritur dhe kampionatin aziatik të Pokerit. Gjithsesi ky sport nuk është i lejuar për lojtarët e zakonshëm. Në shumicën e rasteve në Korenë e Jugut do të gjeni dhe kazino të vogla që operojnë në mënyrë të jashtëligjshme. Këta operatorë janë të shumtë dhe koreanët i frekuentojnë në masë, duke përfituar dhe nga kontrollet e dobëta të autoriteteve. Kazinotë e ligjshme janë të pakëta në numër, dhe siç e thamë më lart, të rezervuara vetëm për shtetasit e huaj.

Opsionet online

Në Korenë e Jugut, gjithashtu operojnë shumë operatorë të huaj online. Këta operatorë nuk njihen nga legjislacioni vendas, dhe konsiderohen të jashtëligjshëm, por gjithsesi nuk ka  një ligj të veçantë që siguron dënimin e këtyre subjekteve. Prandaj shumë koreano-jugorë vendosin të luajnë lojërat e tyre të preferuara në këto website, si për shembull: poker online, roulette, baccarat, lojëra të tipit slot etj. 

Mosha minimale

Mosha minimale për të marrë pjesë në aktivitetet dhe lojërat e fatit në Korenë e Jugut është 19 vjeç. Kjo vlen për të gjitha llojet e kumarit, kazino dhe basteve online. Megjithëse autoritetet rrallë herë ndëshkojnë personat që thyejnë ligjin, në rastet kur kjo ndodh dënimet janë të ashpra. Për shembull koreano-jugorët rrezikojnë deri në 3 vite burg nëse kapen duke luajtur në një kazino jashtë shtetit.

E ardhmja e ligjit

Me gjithë pakënaqësitë e lojtarëve koreanë, dhe kërkesat e vazhdueshme për një ligj më të hapur për lojërat e fatit, situata në Korenë e Jugut nuk pritet të ndryshojë. Të paktën jo në të ardhmen e afërt. Vendet aziatike, të nxitura dhe nga kultura dhe zakonet mjaft strikte, e trajtojnë temën e kumarit dhe lojërave të fatit si një çështje mjaft sensitive. Duke thënë këtë, Koreja e Jugut ngelet një vend mjaft i mirë argëtimi për shtetasit e huaj, por jo për vet koreanët.

South Korea Online Casinos
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 100 Free Spins pas depozitës. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

150 Surprise BONUS, pas depozitës së parë prej 10 EUR!! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 200 EUR + 200 Free Spins! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 80 shanse për tu bërë milioner!! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 20% Cash Back mbi të gjitha depozitat e ditës. Cash Back është i vlefshëm 3 ditë pas shfaqjes në llogari dhe 7 ditë pas aktivizimit. Shuma e Cash Back duhet të luhet 3 herë para se të tërhiqet.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 800 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 100 Free Spins! Lojtarët VIP mund të përfitojnë deri në 2500 EUR BONUS! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 300 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 1000 EUR/USD vlen për lojtarët e kazinosë! Platforma ofron gjithashtu Sports Bonus, Poker Bonus. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 2000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 300 EUR + 100 Free Spins! Bonusi i regjistrimit ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi I regjistrimit fillon me 10 EUR/USD depozitë për 150 free spins në lojën progresive Mega Moolah më pas mund të merrni 100% deri në 250 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 100 free spins! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

3.8 rating
Bonusi i regjistrimit 150 Free Spins! Bonus ka tre nivele. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X