Tom Horn Gaming

5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
3.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë + 30 free spins!

Tom Horn Gaming

Tom Horn Gaming logo

Tom Horn Gaming është një tjetër prodhues cilësor i lojërave për kazino online. Kjo kompani gëzon një reputacion mjaft pozitiv tek fansat e lojërave online, kryesisht për shkak të koleksionit mjaft të plotë të video slots që ka krijuar. Gjithashtu kjo kompani është krijuese e software për lloje të tjera lojërash për kazino, dhe gjithashtu kjo shumëllojshmëri lojërash është e aksesueshme si në desktop, ashtu edhe në pajisjet mobile si smartphone apo tablet. 

Vlen të përmendet fakti se kompania e përqëndron aktivitetin e saj jo vetëm në industrinë e kazinove online, por edhe në ato tradicionale. Kjo  kompani i ka zyrat ku operon në disa shtete si Ukrainë, Sllovaki dhe Malta. Lojërat  e saj testohen vazhdimisht për cilësinë dhe korrektësinë e rezultateve nga iTechLabs. Përvec kësaj zotëron licensa nga Malta Gaming Authority dhe UK Gambling Commission, dicka që e përmirëson edhe më shumë reputacionin e kompanisë në treg.

Misioni kryesor i kompanisë është krijimi i lojërave të cilësisë më të lartë, por gjithashtu të jenë atraktive për lojtarët. Që nga krijimi në vitin 2008 ka arritur të jetë gjithmonë inovative me prezantimin e vazhdueshëm të karakteristikave të reja që përfshihen në lojërat e saj. Duke qenë se produktet Tom Horn Gaming janë të shumëllojshme dhe të plota, ato i përgjigjen mjaft mirë variacionit të kërkesës së indutrisë dhe klientëve.

Disa nga lojërat kryesore nga Tom Horn Gaming janë:

  • Black Mummy
  • Chikago
  • Drunken Vikings
  • Cleopatra’’s Secret
  • Flaming Fruit

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X