Thunderkick

3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!
4.3 rating
100% BONUS deri në 2000 EUR mbi depozitën e parë + 200 free spins.
4.8 rating
100% BONUS deri në 2000 EUR mbi depozitën e parë + 200 free spins.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 500 EUR mbi depozitën e parë + 225 free spins ose deri në 5 BTC

Thunderkick

thunderkick-logo

Shumica e lojtarëve të pasionuar pas lojërave online kanë luajtur të paktën një lojë slot të krijuar nga Thunderkick. Kjo kompani e re dhe inovative Suedeze është themeluar nga një skuadër bashkëkohore me shumë vite eksperiencë në industrinë e lojërave. Kompania është kryesisht e folusuar në krijimin e lojërave slots që janë unike dhe kreative, me fokus kryesor argëtimin e lojtarëve. Cdo detaj i platformës së tyre së bashku me lojërat janë të gjitha të krijuara brenda kompanisë duke siguruar kështu cilësinë maksimale dhe garanci të plotë për marrjen e produkteve të tyre nga ana e klientëve kazino. Slotsat e tyre janë gjithmonë të ndryshme dhe unike me tematika argëtuese dhe të vecanta. Dizajni minimalist Skandinav bën që lojtarëve tu ofrohet  një eksperiencë origjinale sa herë që luajnë.

Lojërat kryesore nga Thunderkick

  • Esqueleto Explosivo
  • Arcader
  • 1429 Uncharted Seas
  • Magicious
  • Turning Totem

Thunderkick u themelua në vitin 2012 me vizionin e vetëm përmirësimin e eksperiencës së lojës për lojtarët. Që prej vitit 2014 kjo kompani ka pasur një rritje të shpejtë drejt famës. Është e licensuar në Malta dhe Mbretërinë e Bashkuar dhe kanë fituar reputacionin e të qenit inovatorë, me produkte që bëjnë diferencën. Slotsat e tyre tërheqin lojtarë të llojeve të ndryshme pikërisht prej faktit që janë të shumëllojshme dhe mjaft diverse.

Thunderkick është e destinuar të vazhdojë të jetë një kompani e suksesshme falë strategjisë kyce të saj për të krijuar produkte cilësore dhe unike. Skuadra e kësaj kompanie ësht mjaft e pasur në ide dhe kanë një modesti të admirueshme në përpjekjen e vazhdueshme që bejnë për të llogaritur saktë cdo detaj të produkteve të tyre pavarësisht suksesit që kanë pasur më parë.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X