Skillzz Gaming

4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 20 Free Spins!

Skillzzgaming

skillzgaming logo

Skillzzgaming është një studio lojërash inovative që zhvillon lojëra të tipit match-three dhe të tjera zhanre të reja në industrinë shumë fitimprurëse të lojërave. Kjo kompani është në krye të një ndryshimi madhor në industrinë e lojërave duke sjellë në treg zhanre të reja lojërash, që kombinojnë kënaqësinë e lojërave të zakonshme me emocionin e vendosjes së basteve dhe fitimit, duke i dhënë gjithashtu lojtarëve mundëinë të kenë impakt në lojë. 

Lojërat e Skillzzgaming janë të shpërndara gjerësisht nga operatorët më të mëdhenj të industrisë së lojërave. Gjithashtu ato mundësohen në shumë gjuhë të ndryshme dhe janë të certifikuara nga autoritetet përkatëse të lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar dhe Europë. Lojërat e tipit match-three nga Skillzzgaming janë të parat e llojit të tyre që u prezantuan në kazino dhe shënojnë hyrjen e një zhanri të ri në tregun e lojërave të fatit. Një tjetër faktor i rëndësishëm i suksesit të këtyre lojërave është fakti që zgjedhjet që lojtarët bëjnë kanë impact në lojë. Ata zbulojnë gjithmonë e më shumë aspekte të lojës ndërkohë që avancojnë, gjë që i bën edhe më të përfshirë në procesin e të luajturit dhe i motivon të vazhdojnë të luajnë.

Disa nga lojërat kryesore nga Skillzzgaming janë:

  • Lucky Bill’s Bounty Blast
  • Olympus Fury
  • Hippie Days
  • Monster Blast
  • Alchemy Blast
  • Pets Go Wild
  • Fruit Blast
  • Gems Odyssey
  • Mega Money Rush
  • Battle Royale

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X