Quickspin

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 200 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!

Quickspin

quickspin logo

Nëse një klient hap një videoslot të Quickspin, është i sigurt se do të ndeshet me një eksperiencë innovative dhe me cilësi të lartë. Lojërat kanë histori gjithëpërfshirëse, gjashtë evente unike të ndryshme gjatë secilës lojë, grafika të shkëlqyera dhe mundësi mjaft të mira për të fituar.  Kjo kompani suedeze është një prodhues i njohur i lojërave për kazino, si për ato reale, ashtu edhe për ato online apo slotsat në media sociale.

Drejtuesit e kësaj kompanie e përshkruajnë veten si lojtarë përvecse krijues  dhe janë mjaft krenarë për produktet që ofrojnë. Kjo duket qartë edhe në sloganin e tyre që është “We love slots”. Edhe pse nuk mund të krahasohen ende me gjigandët e industrisë së lojërave online për sa i përket madhësisë në treg, mund të thuhet me plot gojën se për sa i përket cilësisë së lojërave nuk janë aspak në disavantazh.

Lojërat kryesore nga Quickspin

  • Sakura Fortune
  • Dragon Shrine
  • Beowulf
  • Phoenix Sun
  • SuperNova

Quickspin është themeluar në vitin 2011 dhe operon nga Stockholm në Suedi. Megjithatë ajo është një kompani internacionale dhe fuqia punëtore e saj përbëhet nga individë pasionatë nga e gjithë bota. Ky koleksion kaq divers njerëzish sjell perspektiva të ndryshme të cilat kontribuojnë në vecantinë e lojërave që prodhohen. 

Fokusi i Quickspin qëndron tek inovacioni, origjinaliteti dhe cilësia. Lojërat e tyre reflektojnë entuziazmin e kompanisë, janë argëtuese, origjinale dhe me mundësi mjaft të mira për të fituar.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X