Push Gaming

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 200 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 2000 EUR mbi depozitën e parë + 200 free spins.
4.8 rating
100% BONUS deri në 2000 EUR mbi depozitën e parë + 200 free spins.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.

Push Gaming

push gaming logo

Push gaming është një  prej prodhuesve  për lojëra kazinoje që janë ende të rinj në treg. Megjithatë falë koleksionit gjithmonë në rritje të lojërave , kjo kompani është e destinuar të bëhet gjithnjë e  më e madhe. Push Gaming u krijua në vitin 2010 nga Winston Lee dhe James Marshall në Londër. Kjo kompani është e specializuar në prodhimin e slotsave me teknologji HTML5 për kazinotë online, por disa prej lojërave të tyre mund të gjenden edhe në kazinotë reale.

Lojërat e para dolën në treg në vitin 2011 dhe ishin të licensuara nga Gala Coral Group. Një vit më vonë kompania vendosi marrëdhënie partneriteti me disa nga emrat më të mëdhenj të industrisë si Openbet, Microgaming dhe Playtech. Me anë të këtyre marrëveshjeve, kompania pati mundësinë ta zgjeronte biznesin e saj vazhdimisht dhe sot gjithnjë e më shumë lojtarë të kazinove online luajnë lojërat e tyre.

Lojërat kryesore nga Push Gaming

  • Fat Rabbit
  • Golden Farm
  • Peter and the Lost Boys
  • Meet the Meerkats

Që prej themelimit kompania ka arritur të ndërtojë reputacionin e saj falë lojërave mjaft cilësore të cilat janë të aksesueshme përmes disa sistemeve operues të ndryshëm si Android, Windows dhe IOS. Për më tepër, falë marrëveshjeve me Microgaming dhe Playtech, Push Gaming ishte në gjendje ti prezantonte produktet e veta në audienca më të gjera duke bërë që kazinotë online ti dëshirojnë gjithnjë e më tepër produktet e tyre.

Pavarësisht kohës së pakët në treg, e ardhmja duket e sigurt dhe positive për kete kompani

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X