Playson

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 2000 EUR mbi depozitën e parë + 200 free spins.
4.8 rating
100% BONUS deri në 2000 EUR mbi depozitën e parë + 200 free spins.
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 20 Free Spins!

Playson

playson logo

Playson synon të bëhet një nga liderët në sektorin e prodhimit të software për lojërat e kazinove dhe ato të basteve. Kjo kompani ka lënë gjurmët e saj kudo në botë, sidomos në Europë. Pikërisht në këtë continent vendosen edhe zyrat e saj në shtete të ndryshme, më konkretisht në Bjellorusi, Ukrainë, Rusi dhe zyrat qëndrore në Malta.

 Kompania ka një forcë punëtore mjaft të talentuar që përbëhet prej më shumë se 250 punonjësish. Këta të fundit me punën e tyre sigurohen jo vetëm që klientët të marrin nga lojërat maksimumin e cilësisë, por edhe një eksperiencë të pakrahasuehme.

Playson ka marrë pjesë edhe në dy edicionet e fundit të një prej panaireve më të rëndësishëm të industrisë që është ICE. Në këtë panair Playson zbuloi një varietet lojërash të reja që tashmë konsiderohen ndër më të mirat nga lojtarët e lojërave online.

Lojërat kryesore nga Playson janë:

  • Treasures of Tombs
  • Lucky Pirates
  • Spirits of Aztec
  • Wild Hunter
  • Mysteries of Notre Dames

Slotsat e Playson mund të gjenden në shumë kazino online, shumica e të cilave janë të përshtatshme për tu luajtur edhe në pajisjet mobile. Kjo vjen falë përdorimit të teknologjisë së gjuhës kompjuterike HTML5 e cila i jep lojërave fleksibilitet optimal për tu përdorur në cdo pajisje.

Ideja që të mbetet pasi merr parasysh të gjitha të dhënat për Playson, është që bëhet fjalë për një kompani e cila ka si objektiv kryesor të fuqiizohet gjithnjë e më tepër në në indutrinë e lojërave online. Standartet e tyre janë ndër më të lartat dhe gjithcka flet në favor të tyre për sa i përket suksesit në të ardhmen.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X