Microgaming

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 200 free spins mbi depozitën e parë.

Microgaming

microgaming logo

Microgaming është një kompani që prodhon software e cila e ka vendosur veten  mes ofruesve më të mirë në botë të lojërave online. Selia e saj qëndrore është në Isle of Man dhe prej andej vihen në funksion të gjitha operacionet. Operacionet e tyre përfshijnë rrjetin e njohur të pokerit online, The MPN, si dhe krijimi dhe zhvillimi i software të lojërave për operatorë të mëdhenj në sektorin e kazinove si Fortune Lounge Group dhe Carmen Media Group. 

Mbi 600 lojëra të ndryshme janë prodhuar nga kjo kompani që përfshijnë versione të ndryshme të Blackjack, Videko Poker, Video Slots dhe Roulette. Ky numër kaq i madh lojërash të krijuara e tregon qartë se cfarë force dominante është Microgaming në industrinë e lojërave.

Disa nga lojërat më të famshme të Microgaming janë:

  • Thunderstruck 2
  • Burning Desire
  • Immortal Romance
  • The Dark Knight Rises
  • Avalon 2 – Quest for the Grail

Microgaming pretendon se ka krijuar të parën kazino online që në vitin 1994. Ndër vite ata janë përmirëuar falë përshtatjes së  vazhdueshme me zhvillimet teknologjike që janë një aspekt jetësor në industrinë e lojërave. Lojërat e tyre janë të aksesueshme edhe në pajisjet mobile  cka i bën edhe më tërheqëse për lojtarët. Slotsat e Microgaming janë të njohur për shpërblimet e tyre të larta dhe kanë të implementuar jackpot progresiv që është një faktor mjaft atraktiv për bastvënësit.

Microgaming është padyshim një pioneer në fushën e lojërave online. Ata u ofrojnë diversitet lojtarëve me anë të numrit të madh të lojërave, teknologjisë së avancuar dhe krijimtarisë së vazhdueshme. Lojërat e tyre janë të mbikëqyrura nga një autoritet i pavarur me bazë në Londër i quajtur e-COGRA, gjë që bën që besueshmëria e tye të jetë mjaft e lartë. Të gjitha këto karakteristika e bëjnë Microgaming një nga kompanitë më cilësore të lojërave online.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X