iSoftBet

3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 200 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 500 EUR mbi depozitën e parë + 225 free spins ose deri në 5 BTC

iSoftBet

isoftbet logo

iSoftBet është një prodhues i software për kazino online. Kompania e ka qendrën e saj në Londër, por i ofron produktet e saj në të gjithë botën. iSoftBet është një nga emrat e indutrisë që njihet për prodhimin e video slots më cilësorë. Këto video slots janë të tematikave nga më të ndryshmet, janë të këndshme vizualisht dhe përmbajnë bonuse të shumta.  Falë këtyre karakteristikave lojërat e kompanisë  gëzojnë një popullaritet mjaft të madh mes lojtarëve të kazinove online.

Lojërat kryesore nga iSoftBet janë:

  • Basic Instinct
  • Around the World
  • Rango
  • Ninja Chef
  • The Warriors

Kur shikon cilësinë e më shumë se 50 video slot që iSoftBet ofron, kupton se nuk ka asgjë për tu habitur me rritjen e shpejtë që po gëzon kjo kompani. Ky operator i-gaming me qendër në Londër po tërheq dita ditës më shumë lojtarë. Kjo gjë vjen falë të dedikimit që skuadra e iSoftBet ka për të ofruar lojërat më cilësore dhe argëtuese në treg. Mënyra se si ato janë dizenjuar bën që të jenë mjaft tërheqëse si vizualisht, ashtu edhe në mënyrën e funksionimit.

Një tjetër gjë që i bën edhe më atraktive lojërat e kësaj kompanie është mundësia që lojtarët kanë për ti aksesuar kudo që ndodhen me cdo pajisje mobile si smartphone apo tablet. 

Me opsionet e shumta të lojërave, bonuset fantastike dhe cilësinë e lartë nuk është cudi që iSoftBet është në avantazh në krahasim me konkurrentët në industrinë e lojërave online. Prania e lojërave të saj në një numër të madh operatorësh online flet qartë për besueshmërinë dhe seriozitetin e kësaj kompanie.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X