Habanero

3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 500 EUR mbi depozitën e parë + 225 free spins ose deri në 5 BTC
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 20 Free Spins!

Habanero Systems

habanero logo

Habanero Systems është një prej faqeve të njohura për lojërat e tyre online. Këto lojëra kazinoje të cilësisë më të lartë vijnë me bonuse fantastike, teknologjinë më të fundit HTML5 dhe shumë avantazhe të tjera që i bëjnë lojtarët të përjetojnë një eksperiencë loje të paharrueshme.

Habanero Systems është themeluar në vitin 2010 dhe ka krijuar mjaft popullaritet tek lojtarët e kazinove online. Kjo gjë është arritur falë koleksionit fantastik të lojërave që ata ofrojnë, që përfshijnë video slots, variante të ndryshme pokeri dhe të tjera lojëra klasike të tavolinës. 

Shumica e lojërave të Habanero Systems janë të disponueshme në shumë lloje pajisjesh, duke përfshirë edhe ato mobile. Në këtë mënyrë lojtarët mund të aksesojnë lojërat e tyre të preferuara kudo që të ndodhen.

Habanero Systems i ofrojnë produktet e tyre vetëm në ato kazino online që janë të mirërregulluara dhe të licensuara. Kompania ka zyra në Johannesburg, Manilla, Kiev dhe Sofie. Habanero Systems ka arritur ta zgjerojë edhe më shumë influencën në treg edhe falë marrëveshjes me një grup investitorësh në vitin 2012. Misioni kryesor i kësaj kompanie është tu ofrojë klientëve mundësinë për të shijuar lojëra cilësore, kudo që të ndodhen dhe kurdo që ata duan. Dhe marrëveshja që ata kanë me një kompani lider në industri, sic është Asia Gaming, e bën të mundur rritjen dhe shtrirjen e tyre në akoma më tepër kazino online.

Lojërat kryesore të Habanero gaming janë:

  • Monster Mash Cash
  • The Grape Escape
  • Gold Rush
  • Frontier Fortunes
  • Pirates Plunder

Kjo është një kompani nga e cila pritet shumë në të ardhmen. Sa më shumë që Habanero Systems rritet, aq më shumë shtohet edhe numri i kazinove online me lojërat e tyre. Duke pasur parasysh këtë trend, kjo kompani ka mundësinë për tu bërë një prej kompanive më më shumë reputacion në industrinë e saj. 

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X