Evolution Gaming

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 200 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.

Evolution Gaming

evolution gaming logo

Evolution Gaming është një nga prodhuesit më të mirë në industrinë e krijimit të software për kazino online. Ata janë mjaft  të specializuar në lojërat me live dealer. Si një nga prodhuesit më popullorë në këtë fushë, titujt e tyre ofrohen në një numër të madh kazinosh. Ndryshe nga shumë kompani që e kanë bërë emrin e tyre duke krijuar vetëm slots apo lojera elekronike të tavolinës, kjo kompani është fokusuar  vetëm në ofrimin e lojërave me live dealer sa  më interesante, emocionuese dhe inovative.

Qëllimi kryesor i kompanisë është të afrohet sa më shumë të jetë e mundur eksperiencës së lojës në një kazino reale. Me këto lloj lojërash lojtarët vendosen në qendër të lojës dhe u ofrohet  transmetim i videove të i kualitetit të lartë në rehatinë e shtëpive të tyre në kohë reale. Në këtë mënyrë klientët e lojërave të Evolution Gaming kanë mundësinë të përjetojnë emocionet e Las Vegas pa pasur nevojë të dalin nga shtëpitë e tyre.

Lojtarët mund të luajnë blackjack ose roulette që përdorin teknologjinë RNG, duke pasur një dealer real, një makineri roulette reale, letra reale dhe shumë avantazhe të tjera që u vihen në dispozicion me anë të kanaleve më cilësore të transmetimit të videove.

Janë të pakta kompanitë që janë kaq të afta dhe të përgjegjshme për cilësinë e produkteve dhe sbërbimeve që ofrojnë dhe prandaj Evolution Gaming është një kompani kaq popullore.

Me titujt emocionues që Evolution Gaming ofron, lojtarët kanë mundësinë të shijojnë një eksperiencë kazinoje mjaft reale. Kompania është mjat e fokusuar në ruajtjen e standarteve dhe duke marrë në konsideratë cfarë kanë arritur, prej tyre mund të priten gjëra edhe më të mëdha.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X