Endorphina

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!

Endorphina

endorphina gaming

Endorphina është një prej prodhuesve me mjaft reputacion të software për kazino online.  Kjo kompani ka qenë prezente në treg që prej vitit 2010. Kompania i ka zyrat qëndrore në Pragë, Republika Ceke dhe ka arritur të ndërtojë një reputacion të lartë falë  video slots të tyre të cilat janë mjaft impressive dhe të mbushura me detaje moderne, efekte vizuale të këndshme dhe bonuse inovative.

Sapo luan lojërat bëhet e dukshme që kompania është e fokusuar në ofrimin e lojërave të kualitetit të lartë me animacione cilësore 3D. Kjo kompani u tregua mjaft e zonja në rritjen e saj në treg me anë të partneriteteve me XIN Gaming dhe Palolo Gaming. Këto marrëveshje ndihmuan që kompania të rriste influencën e saj shumë tregjë ndërkombëtare, sidomos në atë Aziatik.

Endorphina përdor teknologjitë më të avancuara dhe trendet më të fundit të industrisë në lojërat e saj. Kjo kompani ka krijuar vetëm video slots dhe aktualisht ofron rreth 30 tituj të rëndësishëm. Gjithashtu lojërat e tyre aktualisht auditohen nga iTech Labs, prandaj lojtarët mund të jenë të sigurt që ato ofrojnë rezuktate totalisht rastësore dhe të drejta.

Disa nga lojërat kryesore të Endorphina janë:

  • Blast Boom bang
  • Gladiators
  • Chimney Sweep
  • Satoshi Secret
  • Macarons

Edhe pse inventari i lojërave të Endorphina mund të jetë disi i ulët në dukje, cilësia e tyre është ndër më të larta në treg. Endorphina është padiskutim një nga kompanitë me më shumë potencial në industri dhe numri i kazinove online që implementojnë produktet e tyre pritet të jetë gjithnjë në rritje.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X