EGT Interactive

3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
3.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 20 Free Spins!

EGT Interactive

egt interactive

EGT Interactive është një kompani që krijon software për lojëra online dhe që furnizon shumë prej kazinove më të rëndësishme në rang botëror. Kjo arrihet pasi ata u ofrojnë këtyre kazinove produkte në gjuhë dhe monedha të ndryshme. Fillimisht kjo kompani ushtronte aktivitetin në fushën e kazinove fizike, por vendosën kalimin në sektorin online pasi grumbulluan 15 vite njohuri dhe eksperiencë në industri. 

Pika e tyre e fortë është tërheqja që lojtarët kanë ndaj lojërave të tyre cilësore dhe të lehta për tu luajtur. EGT Interactive është rritur shpejt në sektorin  e lojërave online falë inovacionit, suportit cilësor dhe vëmendjes që i kushtojnë dëshirave të klientëve. Cdo produkt që ata krijojnë është i dizenjuar në mënyrë specifike për tju përshtatur nevojave të klientit gje që bën që cdo proces të ekzekutohet me precision dhe efikasitet.

EGT Interactive është themeluar në vitin 2002 kur nxorrën në treg lojën e tyre të parë, Gladiator. Në të njëjtin vit Bulgarian Gaming Board u dha të drejtën për të prodhuar dhe shpërndarë produktet e tyre të lojërave. EGT Industries zotëron licensa në shtetet: Bullgari, Maltë, Curacao dhe Rumani. Lojërat e tyre janë të aksesueshme në shumë shtete Europiane si Kroacia, Estonia, Letonia, Lituania, Portugalia, Belgjika dhe Serbia. Gjithashtu ata kanë nisur procedura licensimi  edhe në Itali, Spanjë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Kolumbi.

Në vijim mund të shihni lojërat kryesore të EGT Interactive sipas kategorive të tyre.

Slots

 • Coral Island
 • The Big Journey
 • Like a Diamond
 • Aztec Glory
 • Rise of Ra
 • 5 Burning Heart Slot
 • Almighty Ramses II
 • Brave Cat
 • Wonderheart
 • 4 Burning Hot Slots
 • Age of Troy
 • Secrets of Alchemy

Lojëra tavoline

 • Roulette
 • Four of a Kind Bonus Poker
 • Jacks or Better Poker

Lojëra të tjera

 • Keno Universe
 • Jackpot Cards
 • Egypt Quest

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X