Booming

3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 500 EUR mbi depozitën e parë + 225 free spins ose deri në 5 BTC
4.5 rating
100% BONUS deri në uB 1 million mbi depozitën e parë!

Booming Games

booming games

Booming Games është një nga emrat më të njohur në industrinë e Online Gaming dhe është më e njohur për shërbimet e saj Bussines to Bussines me slotsa 3D dhe lojëra të tjera. Booming Games hyri në treg në vitin 2014, pra gati 7 vite eksperiencë. Gjatë ekzistencës së saj kjo kompani ka prodhuar mbi 50 lojëra që përshijnë shumë makineri slots që janë mjat popullore në industrinë në e kazinove online aziatike, industry që është në zgjerim të vazhdueshëm.

Pavarësisht se është një emër relativisht i ri në treg, kompania ka gëzuar një rritje shumë të shpejtë të popullaritetit sidomos mes fansave të online slots. Në fakt kjo rritje ka qenë e menjëhershme që në fillesat e saj në zyrat në Isle of Man. Pas disa vitesh të vetëm në aktivitet, kompania vendosi të zgjerojë linjën e saj të biznesit duke krijuar partneritete me dy operatorë të mëdhënj aziatikë, Asia Gaming dhe Xin Gaming. Për këtë arsye ata kanë hapur një tjetër zyrë në Manila për të ndihmuar në zgjerimin e kompanisë në tregjet ndërkombëtare dhe më me të tjera seli në Athinë dhe Londër.

Duke qenë se Booming Games zotëron disa licensa të ndryshme lojërash, lojërat e saj mund të luhen në një numër të madh tregjesh zyrtare dhe të mirërregulluar në të gjithë botën. Lojërat e Booming Games janë krijuar me teknologjinë HTML5 dhe kjo do të thotë se mund të luhen jo vetëm në kompjuter, por edhe në pajisjet mobile si smartphone apo tablet.

Disa nga lojërat kryesore të Booming Games janë:

  • Sugar Skulls
  • Lava Loca
  • Miami Nights
  • Barnyard Tëister
  • Wunderfest

Duke parë se cfarë ka arritur deri tani, mund të thuhet se Booming Games është padyshim në rrugën e duhur për tu bërë një liderët e kësaj industrie mjaft konkurruese.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X