Big Time Gaming

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 200 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1500 EUR + 300 free spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.

Big Time Gaming

big time gaming

Big Time Gaming është një kompani e themeluar në vitin 2011 që krijon dhe zhvillon software lojërash. Kompania ka një repertor të madh të krijimit  të lojërave që kur u themelua prej disa prej ekspertëve të fushës së lojërave. 

Themeluesi i saj që mban dhe rolin e CEO është Nik Robinson i cili ka qenë në krye të industrisë që kur krijoi New Tech Media në vitin 1996, e cila më pas ju shit News Corp dhe u bashkua me Orbis për të krijuar Openbet.

Huw McIntosh që mban rolin e CTO ka një histori karriere po aq impresive. Ai ka punuar në indutrinë e lojërave për më shumë se 18 vite në New Tech Media dhe Openbet.

Ian Schmidt mban rolin e Drejtorit Kreativ dhe iu bashkua Big Time Gaming pasi kishte punuar në disa prej titujve të rëndësishëm të kompanisë së njohur të lojërave Rock Star Games.

Krenaria e kompanise është fakti që edhe pse është një kompani relativisht e vogël dhe e re në treg, ka treguar se mund të konkurrojë me komanitë më të mëdha ndërkombëtare të prodhimit të slotsave për kazino. Big Time Gaming e ka selinë qëndrore në Sydney, Australi dhe është e licensuar nga Alderney Gambling control Comission. Kompania krijon slote innovative për makineritë e lojërave dhe produkte për industrinë e lojërave online. Klientët e saj janë firma lojërash Busines to Client të afirmuara në treg dhe që operojnë në tregje të mirërregulluara.

Lojërat e Big Time Gaming janë të disponueshme në shumë shtete dhe në shumë gjuhë duke përfshirë edhe gjuhën Japoneze, Ruse dhe Franceze. Kompania nxjerr në mënyrë konstante lojëra të reja në bashkëpunim me firma të tjera si Openbet, MGS dhe CTS. Produktet e tyre mund të gjenden në Big Time Gaming Casino, por edhe në të tjera kazino online. 

Dis prej lojërave më të njohura nga Big Time Gaming janë:

  • Lucky Streak Slot
  • Temple Quest Slot
  • Mr Multiplier Reactor
  • Queen o Riches
  • Tumbling Treasures

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X