Betsoft

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
4.3 rating
100% BONUS deri në 1000 EUR mbi depozitën e parë.
3.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në uB 1 million mbi depozitën e parë!
4.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë + 30 free spins!

Betsoft

bet soft logo

Betsoft është një nga prodhuesit më të njohur në botën e lojërave të kazinosë. Pas themelimit në vitin 2006 kjo kompani ka qenë gjithnjë në rritje. Gjatë dekadës së fundit ka fituar reputacionin si një nga prodhuesit më cilësorë të lojërave. Kjo ka ardhur si rrjedhojë e nivelit të pakrahasueshëm të shërbimit i mbështetur nga skuadra e përbërë nga manaxherë me eksperiencë, inxhinierë, zhvillues të software, dizenjues lojërash, artistë grafike, animatorë 3D dhe ekspertë marketingu.

Këmbëngulja për të qenë ekselent i ka bërë ata një nga liderët e fushës. Këtë e tregon edhe marrja e shumë certifikimeve të pavarura dhe licensimi në shumë tregje lojërash fati. Në këtë mënyrë Betsoft siguron besnikërinë e klientëve të saj me një shtrirje në Amerikën e Veriut dhe të Jugut si dhe në Europë. 

Betsoft ofron një numër vërtet të madh lojërash kinematike 3D dhe gjithashtu shumë lojëra apo sisteme kazinoje. Së bashku me ofrimin e një inventari titujsh të njohur që kanë treguar se janë fitimiprurëse, kompania përpiqet të përmirësojë vazhdimisht marrëdhëniet me klientët dhe shërbimin ndaj tyre.

Disa nga lojërat më të njohura nga Betsoft jannë:

  • The Slotfather
  • Mr. Vegas
  • Event Horizons
  • Slots Angels
  • Heist

Platforma e Betsoft përdor teknologjinë moderne të bazuar në HTML5 për të krijuar produktet e saj. Kjo sjell që produktet të jenë të përdorshme në të gjithë botën si në kompjuter ashtu edhe në pajisjet mobile si smartphone apo tablet. Betsoft e ka përcaktuar misionin e tyre sin ë vijim:

“Të rrisim fitimet e bizneseve të klientëve tanë me anë të përmirësimit të vazhdueshëm të produkteve dhe shërbimeve tona.”

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X