Aristocrat

4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë + 30 free spins!

Aristocrat

aristocrat gaming logo

Aristocrat është një kompani Australiane e cila e ka veprimtarinë e saj në krijimin e makinerive dhe lojërave të basteve. Kompania e ka selinë qëndrore të saj në Sydney, por ka zyra marketingu dhe zhvillimi edhe në Afrikën e Jugut, Rusi dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. 

Aristocrat është e licensuar në 300 juridiksione të ndryshme për lojërat dhe e ushtron veprimtarinë në më shumë se 90 shtete. Në këtë mënyrë Aristocrat është prodhuesi më i madh i makinerive të basteve në Australi dhe një nga prodhuesit më të mëdhenj të slotsave në botë.

Kompania prodhoi makinën e parë të lojës në vitin 1953 dhe më pas e ushtroi veprimtarinë e saj duke u zhvilluar vazhdimisht dhe në vitin 1996 u listua në bursën Australiane. Sot Aristocrat nuk prodhon vetëm makineri për lojërat e basteve, por e ka zgjeruar fushën e interest të saj në sistemet e kompjuterizuara të basteve. Këto përfshijnë makineritë slot të kompjuterizuara, lojërat elektronike të tavolinës dhe sistemet jackpot.

Produktet më të njohura të Aristocrat kanë qenë sistemet e lojërave si për shembull seria Lightning Link. Kjo seri lojërash pati një sukses aq të madh sa Aristocrat ka licensuar kazino të ndryshme në Amerikën e Veriut për ta përdorur ekskluzivisht.

Lojërat përdorin një gjenerator numerik i cili përcakton rezultate të rastësishme. Këto lojëra janë të shmëllojshme si makineri slot, blackjack, roulette dhe shumë  të tjera. Skuadra teknike mjaft profesionale kujdeset që kompania të jetë përherë një hap përpara konkurrencës. Gjithashtu pasioni për lojërat  e bën këtë kompani të jetë përherë e motivuar për të përmirësuar vazhdimisht produktet e saj. 

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X