Amatic

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.

Amatic

amatic logo

AMATIC Industries është një kompani që dizenjon, ndërton dhe shpërndan teknlogji të avancuara lojërash. Kompania është themeluar në vitin 1993 dhe ka zhvilluar në mënyrë të suksesshme aktivitetin e saj në tregun ndërkombëtar të kazinove dhe basteve për më shumë se 25 vite. Kjo kompani sheh si synimin kryesor të saj kombinimin e ndëtimit cilësor të produkteve me teknologjinë më të avancuar, në mënyrë që të vendosë standarte të larta me produktet e saj.

Portofoli i produkteve përfshin zhvillimin dhe prodhimin e sistmeve të lojës me shumë lojtarë (për shembull rouleta elektronike automatike) si dhe terminalet online të video-llotarive. Kjo kompani ofron gjithashtu sisteme jackpot apo sisteme të manaxhimit të kazinove. Një element tjetër i rëndësishmë i veprimtarië është krijimi dhe dizenjimi i lojërave online.

AMATIC Industries i përshtat produktet e veta sipas karakteristikave të klientit dhe shtetit ku ai e ushtron veprimtarinë e tij. Ky fleksibilitet, së bashku me monitorimin e vazhdueshmë të kërkesës rajonale, jep një avantazh kompetitiv në industrinë e kazinosë dhe lojërave.

Kërkesa e madhe globale për produktet e AMATIC, ku 90% e produkteve është për eksport, tregon qartë standartet e larta të cilësisë së produkteve të kësaj kompanie. Gjithashtu AMATIC tregon konsideratë të lartë për sigurinë teknike dhe operacionale duke treguar përgjegjësi ndaj partnerëve, bashkëpunëtorëve të biznesit, punonjësve dhe lojtarëve. Si rrjedhojë kjo kompani fokusohet tek të luajturit e përgjegjëshëm në baste, kontakt të përherhëm me autoritetet, ekspertët dhe shkencëtarët për të siguruar mbrojtje maksimale të lojtarëve.

Në vijim mund të shihni disa nga lojërat kryesore të AMATIC:

  • Casanova
  • Admiral Nelson
  • Frog Princess
  • Dragons’s Pearl
  • Aztec Secret

Me më shumë se 20 vite eksperiencë në industri AMATIC Industries është një nga emrat më ikonike me industrinë e saj dhe pritet ta rrisë edhe më tej inluencën e saj në tregjet ndërkombëtare.  

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X