1X2Gaming

3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.
4.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë.
3.8 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

1X2Gaming

1X2Gaming

1X2Gaming është kompania themeluese, dha tani filiali, i 1X2 Network. 1X2 Network është një kompani e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar që furnizon websitet ndërkombëtare të lojërave me lojëra të Futbollit Virtual, lojëra të përgjithshme bastesh me koeficiente fikse, dhe lojëra kazinoje. 

Selia qëndrore ndodhet në zonën teknologjike të Brighton & Hove, që njihet me emrin Silicon Beach. Sidoqotë kompania ka një prezencë globale. Kjo kompani është themeluar në vitin 2002 dhe vazhdon të krijojë dhe zhvillojë produkte innovative lojërash për site të të gjitha madhësive duke gjeneruar kështu shuma të rëndësishme të ardhurash për partnerët e saj.

Numri i lojërave të ofruara nga 1X2Gaming është gjithmonë në rritje. Në këtë website produktet që ofrohen janë ndarë në disa kategori të ndryshme të cilat mund ti shihni në vijim.

  • Virtual Sports
  • Slots
  • Casino
  • Arcade
  • Numbers
  • Instant Win

Kompania është kryesisht e njohur për lojëra online slots interesante, emocionuese dhe të këndshme nga ana vizuale. Gjithashtu 1X2Gaming oron edhe lojëra të tjera si variante të ndryshme të Video Poker, lojëra klasike të tavolinës dhe shumë të tjera.

Megjithatë shumica e lojtarëve preferojnë të luajnë lojërat slots të 1X2Gaming për shkak të natyrës argëtuese dhe përshirëse për vet lojtarin. Slotsat e kësaj kompanie janë mjaft mirë të ndërtuara, me tematika nga më të ndryshmet dhe që ofrojnë bonuse mjaft inkurajuese. 

1X2Gaming jo vetëm ofron lojëra cilësore, por edhe përpiqet të jetë në të njëjtin hap me trendet e industrisë, duke u ofruar lojtarëve të saj mundësinë ti luajnë këto lojëra edhe në pajisjet mobile.

Të gjitha këto karakteristika bëjnë që të jetë e kuptueshme se pse kjo kompani është  gjithmonë në rritje. 

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X