Singapore

Ligji për bastet dhe lojërat e fatit në Singapor

lojërat e fatit në Singapor

Vështrim i përgjithshëm

Lojërat e fatit në Singapor janë tepër të përhapura. Singapori është një nga ato vende të cilat tërheqin vëmendjen e lojtarëve dhe të apasionuarëve pas lojërave të fatit. Megjithëse qeveria vendase nuk ka qasjen më liberale ndaj kumarit, përsëri opsionet për lojtarët janë të shumta. Singapori është gjithashtu një nga vendet me kazinotë më të mira në kontinentin aziatik. Por, të luash në këto kazino është shumë më e lehtë për të huajt sesa vendasit. Shtetasit që jetojnë në Singapor duhet të paguajnë $100 sa herë që vizitojnë një kazino. Kjo bëhet për të mbrojtur lojtarët nga varësia ndaj kumarit dhe lojërave të fatit. Gjithsesi Singapori përveç kazinove ofron dhe shumë alternativa të tjera si baste sportive, kazino dhe baste online, llotari të ndryshme etj.

Mosha minimale në lojërat e fatit në Singapor

Mosha minimale për të luajtur lojëra fati në Singapor është 18 vjeç. Kjo vlen për shumicën e këtyre aktiviteteve, por për kazinotë fizike ka një ndryshim. Është e ndaluar për individët që janë nën 21 vjeç, të frekuentojnë këto subjekte. Minorenët që kapen duke shkelur ligjin gjobiten me një gjobë prej $1000.

Alternativat online

Opsionet online gjithashtu janë të larmishme për lojtarët në Singapor. Por, të vetmet faqe të ligjshme që i ofrojnë këto shërbime janë Singapore Pools dhe Singapore Turf Club. Këto dy subjekte kanë një licensë për të operuar nga autoritetet vendase. Faqet e tjera online që ofrojnë baste dhe lojëra fati janë të ndaluara me ligj në Singapor, dhe adresat e tyre IP janë të bllokuara. Gjithsesi, lojtarët mund të aksesojnë këto faqe shumë lehtë duke përdorur një shërbim VPN.

Si të hapim faqet e bllokuara me “Nord VPN”?

Këto subjekte ofrojnë lojëra mjaft popullore si slot, poker online, baccarat, roulette etj. Megjithëse konsiderohen të paligjshme, të rralla kanë qënë rastet kur individët që kanë vizituar këto faqe janë bërë subjekt i ligjit. Gjithsesi, duhet të bëni kujdes pasi banka juaj mund t’ju pezullojë llogarinë bankare apo kartën e kreditit, në rast se kapeni duke luajtur në këto faqe.

Si të luani në mënyrë të sigurt?

Zgjidhja më e mirë për të luajtur në mënyrë të sigurtë në shtetin e Singaporit është në mënyrë private, në një hapësirë të rezervuar, me miqtë tuaj të ngushtë. Kështu ju arrini të ruani jo vetëm privatësinë, por dhe  nuk konsideroheni nga shteti se po luani në “hapësira publike”, pasi kjo është e ndaluar. Një tjetër hap që mund të ndërmerrni është të luani me sasi jo shumë të mëdha parash, për të mos tërhequr vëmendjen. Gjithashtu sigurohuni që nuk luani me individë nga palë të treta, të cilët mund të jenë nën vëzhgimin e autoriteteve.

E ardhmja për lojërat e fatit në Singapor

Kumari dhe lojërat e fatit në Singapor janë padyshim në rritje. Gjithnjë e më shumë, vizitorë nga e gjithë bota zgjdhin të vizitojnë kryeqëndrën aziatike për një eksperiencë unike. Ndër gjërat më të mira për industrinë e lojërave të fatit në këtë vend, është fakti se numri i individëve që vuajnë nga varësia nga lojërat e fatit është mjaft i vogël. Kjo e ka bërë Singaporin një parajsë të lojërave të fatit, ku çdo individ mund të gjejë formën e tij të argëtimit, dhe kjo gjë pritet të vazhdojë.

Kazino online si: Grand Mondial Casino apo Crazy Fox Casino janë të aksesueshme lehtësisht në Singapor.

Singapore Online Casinos
5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 200 EUR + 200 Free Spins! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 20% Cash Back mbi të gjitha depozitat e ditës. Cash Back është i vlefshëm 3 ditë pas shfaqjes në llogari dhe 7 ditë pas aktivizimit. Shuma e Cash Back duhet të luhet 3 herë para se të tërhiqet.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR + 100 Free Spins! Lojtarët VIP mund të përfitojnë deri në 2500 EUR BONUS! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 300 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 300 EUR + 100 Free Spins! Bonusi i regjistrimit ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 1000 EUR/USD vlen për lojtarët e kazinosë! Platforma ofron gjithashtu Sports Bonus, Poker Bonus. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 1000 EUR/USD! Max. Bonus me kartë krediti 5000 EUR/USD dhe max bonus me bitcoin 9000 EUR/USD Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 2000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë dhe për këtë bonus fillestar nuk aplikohen rregullat e bonusit, mund të tërhiqni paratë në cdo moment!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

3.8 rating
Bonusi i regjistrimit 150 Free Spins! Bonus ka tre nivele. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X