Kazino online, si te paguajme, menyrat kryesore

Metodat e pagesave me te sigurta dhe me te perdorura ne kazino online

Te depozitosh para ne kazino online eshte nje proces shume i thjeshte. Le te flasim me konkretisht. Tre jane menyrat me te perdorura nga lojtaret e kazinove anembane botes.

  1. Depozite direkte nepermjet kartes se kreditit ose debitit.
  2. Nepermjet Llogarise Bankare
  3. Perdorimi I nje procesori pagesash te quajtura ndryshe eWallet ( portofol elektronik ) le te themi Paypal i cili eshte mese i njohur.

Le te flasim me konkretisht per secilen nga keto menyra.

kazino online
  1. Depositat direkte nepermjet kartes tuaj te kreditit apo debitit behet pasi te keni hyre ne Banking Option ne panelin kryesor te kazinose dhe zgjidhni opsionin “Credit or Debit Card Deposit” Aty gjithashtu do tju dalin metodat me te perdorura per depozita qe funksionojne nga shqiperia apo nga vendi ku jetoni.

Vendosni shumen qe deshironi dhe pastaj numrat e kartes bashke me numrin e sigurise tre shifror mbrapa kartes. Kjo eshte nje metode shume e thjeshte dhe e shkurter. Pasi te keni luajtur kazino online mund te vendosni te terhiqni parate, ato mberrijne per max 3 dite pune dhe do tju pasqyrohen ne faturen permbledhese mujore te kartes suaj.

kazino online

2. Depozita bankare e quajtur ndryshe Wire Transfer eshte  metode rralle e perdorur mgjth shkurtimisht flasim pak rreth kesaj forme. Duke perdorur kodin bankar dhe swift code gjithashtu, ju mund te nisni nje transfterte bankare drejt bankes se kazinose e cila pasi ta konfirmoje shumen dhe personin qe e dergon ben menjehere depoziten ne llogarine tuaj te kazinose.

Minimumi dhe maksimumi qe mund te depositohet pershkruhet ne Banking Options/Wire Transfer, zakonisht minimumi nuk eshte poshte 35 dollare ose euro. Sic e permendem dhe me lart kjo eshte nje metode me pak e perdorur per shkak te kohes qe kerkojne transfertat bankare ne pergjithesi te cilat llogariten me dite pune dhe neqoftese ju do te donit te luanit psh ne fundjave kjo nuk do ishte e mundur se bankat jane mbyllur.

kazino online

3. eWallet/Portofoli juaj elektronik. Nje nga menyrat me te perdorura dhe te preferuara per te depozituar ne kazino online eshte depozita nepermjet nje procesori elektronik, pale e ndermjetme e cila ben transferten e parave ne menyre te sigurte.   Ato qe ne ju sugjerojme si per depozite dhe terheqje jane: PaypalSkrill , Neteller.

Opsionet me te mira tani per tani.  Ofrojne nje kualitet te larte sherbimi, dhe komisione te vogla per transfertat qe ju do te kryeni si per depozite ashtu dhe per terheqje parash. Komisioni varet nga shuma qe doni te depozitoni por nuk i kalon $10  

E mira e kesaj metode pagese eshte qe ju nuk keni te beni fare me detajet e kartes tuaj sa here qe doni te luani sepse e regjistroni direkt ne procesor dhe ai do te perdore karten tuaj si mjet pagese sa here qe ju do te doni te depozitoni.   

Nje e mire tjeter shume e rendesishme rreth proçesorëve elektronike eshte qe ju mund te blini per vetem $10 nje karte tuajen personale ( debit card ) dhe i menaxhoni aty parate. Keshtu ne kete menyre as banka juaj nuk e di dhe nuk ka pse ta dije cfare beni ju me parate tuaja.

Pasi te keni bere psh nje terheqje prej $400 do te zgjidhni si opsion le te themi Paypal dhe parate shkojne direkt ne llogarine tuaj te dhe nga aty ju transferoni shumen e deshiruar ne karten e debitit qe ju ka derguar PayPal dhe mund ti terhiqni parate qe keni fituar ne kazino online ne cdo bankomat ku ka logon Visa ose Mastercard.

Gjithashtu ato para ju mund ti terhiqni ne llogarine bankare duke perdorur procesorin e pagesave i cili kryen transferten per ju. Shume e thjeshte apo jo?
Informohuni me teper rreth:


Mund te depozitoni ne Dollare, Pound, Euro dhe Dollare Kanadeze. E sqarojme kete sepse ka shume shqiptare qe jetojne jashte kufijve te shqiperise te cilet kane me leverdi te perdorin monedhen vendase dhe nuk humbasin para ne kursin e kembimit kur luajne kazino online.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X