Si të hapim faqet e bllokuara me “Nord VPN”?

Hapja e faqeve apo kazinove të bllokuara nëpërmjet shërbimit VPN!

Shumëkush tashmë e di që bastet në Shqipëri janë të ndaluara me ligj, por shumë pak njerëz e dinë, që një pjesë e mirë e kompanive online operojnë akoma dhe presin anëtarë të rinj nga Shqipëria, por jo vetëm!

Me siguri, pasi keni naviguar faqet e basteve keni hasur në vështirësi, për shkak se AKEP ka bllokuar një numër të konsiderueshëm faqesh. Por kjo nuk i ndalon kompanitë e huaja, në përputhje me ligjet e shtetit ku ata janë liçensuar, që të operojnë edhe në ato shtete ku konsiderohet shkelje ligjore. 

Shtetet që e kanë të ndaluar, por që kompanitë pranojnë lojtarë

Përsa i përket kontekstit të temës sonë, fakt është që Gjermania, USA, Italia dhe shumë shtete të tjera nuk lejojnë që kompanitë e huaja të operojnë. Por, realiteti tregon pikërisht të kundërtën. Në Gjermani apo Itali, sot që flasim, operojnë me dhjetëra kompani të liçensuara offshore në shtete që lejojnë operimin në ato shtete ku konsiderohet ilegale. 

Avantazhi është, që ata lojtarë që kanë dëshirë të luajnë, le të themi në Bet 365, të kenë mundësi të regjistrohen. 

Aktualisht, Bet365, por jo vetëm, pranon lojtarë që vijnë nga territori shqiptar.

Si të aksesojmë faqet e bllokuara nga Shqipëria?

VPN, ndryshe Virtual Private Network, është një mënyrë që kompani të ndryshme apo individë të ndryshëm përdorin për të aksesuar materiale ose faqe që janë prodhuar për t’u konsumuar nga publiku i gjerë. 

Nëpërmjet sistemit të koduar VPN, ju keni mundësi të aksesoni faqe, të cilat për arsye shtetërore apo private janë të bllokuara.

VPN, sigurisht, mbron njëkohësisht edhe privatësinë tuaj, ndaj është një arsye më shumë për të përdorur një rrjet të sigurtë të transferimit të të dhënave.

Kompania që e zgjidh këtë problem për ju është NORD VPN

Le të flasim pak për Nord VPN dhe të kuptojmë se çfarë jeni në gjendje të bëni me këtë shërbim!

  1. Nord VPN e ka qendrën në Panama, dhe i lejohet me ligj që të operojë pa shkelur asnjë ligj ndërkombëtar, mjafton që të mbrojë të drejtat e privatësisë për çdo individ. 
  2. Ka 30 ditë kthim parash të garantuar, në rast se jeni të pakënaqur me shërbimin.
  3. Nuk ka limit në përdorimin dhe transferimin e të dhënave në trafikun VPN.
  4. Nëpërmjet një llogarie të Nord VPN mund të lidhni deri në 6 pajisje elektronike, pra pagesa mund të ndahet në disa persona.
  5. Ka 5 mijë servera dhe operon në 60 shtete të botës, numër ky i fundit në rritje. Numri i madh i serverave garanton shpejtësinë e trafikut. 
  6. Operon madje edhe në Kinë.
  7. Ofron live chat, e-mail dhe shërbim telefonik për klientët e saj, 24 orë në ditë.
  8. Ka servera P2P të dedikuar.
  9. Ofron dy-fish enkriptim të të dhënave për të mbrojtur klientin nga sulmet e jashtme apo hakerët.

Çfarë mund të aksesoni nëpërmjet Nord VPN?

Praktikisht cdo gjë që është e ndaluar”.

Netflix, Hulu, Pandora, programe muzikore apo programe televizive me famë ndërkombëtare që operojnë në USA dhe kudo në botën e zhvilluar, dhe të gjitha këto për një çmim mjaft të arsyeshëm.

Kujdes! Kur përdorni VPN falas, ajo nuk ka sigurinë e një kompanie të rregullt që operon në të gjithë botën me një vlerësim ndërkombëtar nga kompani apo individë të ndryshëm.

Shënim: Pasi të regjistroheni, kthehuni në faqen tonë për ta parë me sytë tuaj se çfarë është në gjendje të bëjë Nord VPN!

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X