Promocioni mujor ne Blackjack Ballroom Casino

Promocioni Mujor: Dyfishim pikesh ne lojen Fortunium

Data e fillimit: E enjte, 1 nentor 2018

Data e mbarimit: E premte, 30 nentor 2018

promocioni mujor
Imazhi nga Microgaming

Loja Fortunium ju uron mireseardhjen ne qytetin e mundesive te arta. Mystery Symbols te selektuara ne menyre te rastesishme do te mbushin llogarine tuaj. high Low dhe simbolet Wild jane pjese e Simbolit te Mistershem. Ne cdo spin, ( rrotullim ) do tju shfaqet mundesia e dublimit dhe shumefishimit te betit tuaj.  Me nje bet minimum prej 10 centesh ju mund te fitoni deri ne 100 mije kredite. 

Luaj Fortunium kete muaj dhe ju do te shperbleheni me dyfishim PIKESH, te cilat me pas mund ti luani ose terhiqni drejt llogarise tuaj, Paypal ose Neteller.

Nqs kazinoja ku jeni regjistruar nuk e ka lojen, ky promocion per dyfishim pikesh vlen edhe ne lojen Tally Ho

KUSHTET PËR KUALIFIKIM:
Duhet të keni një llogari të vërtetë dhe të keni blerë një total minimal prej $100 në llogarinë tuaj reale në një javë gjatë periudhës kohore promocionale (shih rregullat).
Ju duhet të luani në një kazino te grupit Casino Rewards  për t’u kualifikuar.
Ju duhet të luani në Fortunium për t’u kualifikuar.
Grupi Casino Rewards vendos nese meritoni dyfishim pikesh dhe jua dergon ne llogarine tuaj.

RREGULLAT:

Periudha kohore e promovimit është ndërmjet 12.03, 01 nëntor 2018 dhe mesnatës se 30 nëntorit 2018.
Pikë të dyfishta do të kreditohen çdo të premte të muajit promovues, përveç të premten e parë (2 nëntor 2018).
Pikat e dyfishta kufizohen në 2,500 për cdo muaj.
Duhet të luani në një kazino partnere të Casino Rewards gjatë kohës së promovimit për t’u kualifikuar.
Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për transmetimet e kompjuterit në internet, kompjuter, hardware, software, kompjuter, internet, elektronikë, kompjuter, apo software të çfarëdo lloji të transmetimit të kompjuterëve në internet, të fshehura, të vjedhura, të pakompletuara, të palexuara, mbingarkesë në internet ose në ndonjë faqe interneti, ose ndonjë kombinim i tyre ose për parashtrime të paplota, të humbura, të vonuara ose të keqdrejtuara.
Promovimi është i vlefshëm një herë në llogarinë e kazinosë.
Ky promovim nuk mund të përdoret në lidhje me ndonjë ofertë tjetër.

Komento

$20 Million Giveaway, $10.000 çdo javë, Mega Event në "Casino Rewards"Regjistrohu!!!