Kazino bonus per muajin korrik: Fitim dyfish ne lojen Hound Hotel

Per amatoret e qenve dhe te parave, kemi nje te re. Ne lojen Scattered

Hounds, ju mund te perfitoni “kazino bonus” dhe “free spins” ne kazino

vetem duke marre pjese ne kete loje.

Ne qofte se luani ne Hound Hotel brenda ketij muaji, perfitoni bonus 2-fishin e parave te shpenzuara:

Fillon me date: 1 Korrik 2018

Mbaron me date: 31 Korrik 2018

 Per te perfituar nga ky promocion duhet:

 1. Te keni nje llogari te vlefshme ne kete kazino dhe te keni shpenzuar minimumi 100$  ne nje jave gjate ketij promocioni.
 2. Te luani ne Casino Rewards Partner Casino qe te kualifikoheni.
 3. Te keni luajtur ne Hound Hotel.
 4. Casino Rewards ka te drejten te percaktoje nese kualifikoheni ose jo.

Rregullat:

 1. Promocioni eshte I vlefshem nga  1 Korrik 2018 deri me 31 Korrik 2018.
 2. Dyfishimi I pikeve do te perfitohet cdo te Premte te muajit promocional, pervec dates “6 korrik 2018”.
 3. N.q.s luani mbi 2500$ ne muaj ne kete promocion dhe perfitoni nga “Double Points” vlera e shpenzuar ju rikthehet.
 4. Duhet të luani në një kazino partnere të “Casino Rewards” gjatë kohës së promocionit,qe te perfitoni nga kjo oferte.
 5. Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për shërbimet telefonike, teknike, elektronike ,apo dështimet e softuerit të çdo lloji, të keqdrejtuara, te vjedhura, te  paplota, te  vonuara,të palexueshme, të ngatërruara ose të vonuara në internet për shkak të teknikës, probleme të trafikut në internet, apo ndonjë kombinim i ketyre problemeve.
 6. Promocioni eshte I vlefshem vetem ne nje kazino.
 7. Promocioni mund te kombinohet ne disa lojera ne te njejten kazino.
 8. Fituesit kane te drejten e anonimatit.
 9. Pranohen bastet e ndryshme.
 10. Lojtaret duhet te bejne nje depozite minimale te kerkuar nga kazinoja.
 11. Luani me pergjegjshmeri.
 12. Kjo oferte eshte vlefshme per banoret jashte Sh.B.A-ve.

Perfito nga ky promocion duke luajtur ne Blackjack Ballroom Casino ose ne Casino Partners qe i gjeni ne llogarine tuaj te casino rewards!

Casino Blackjack Ballroom

Komento

$20 Million Giveaway, $10.000 çdo javë, Mega Event në "Casino Rewards"Regjistrohu!!!