Oferte ne kazino, bonusi i rradhes

Luaj Sidewinder: Fito 100 euro!

Data e fillimit: E shtune, 22 Shtator 2018

Data e mbarimit: E enjte, 27 Shtator 2018

Oferte ne kazino Blackjack Ballroom. Zgjero horizontet e tua! Sidewinder është një slot revolucionar nga 243 deri në 1225 mënyra dhe prezanton tiparin Sidewinder që përdor rrotullat horizontale të mbushura me simbole Wilds dhe Free Spins.

Në rrotullimet tuaja të lira, funksioni Sidewinder është gjithmonë aktiv dhe Wilds mund të lidhet për të bërë zgjerimin e Wilds! Shikoni për Top ose Bottom Wilds në Rrotull 2 dhe / ose 4 për të shkaktuar Bonusin Sidewinder, dhe bie në dashuri nga e para me simbolet klasike te kazinose në një mjedis krejt të ri! 

Luaj Sidewinder dhe 5 lojtaret qe luajne me teper para çdo ditë do të marrin € 100 në llogarinë e tyre të shpërblimeve. Nëse loja e kësaj jave nuk është e disponueshme në kazino, mund të merrni pjesë në këtë promovim duke luajtur në Pure Platinum.

oferte ne kazino

Termat dhe kushtet

KUSHTET PËR KUALIFIKIM:

 • Ju duhet të keni një llogari reale dhe të keni blerë një minimum (ose gjithsej) $ 20 kredite ne kazino gjatë periudhës kohore promocionale (shih rregullat).
 • Luaj Sidewinder per tu kualifikuar.
 • Ju duhet të luani në një kazino te grupit te Casino Rewards Casino për t’u kualifikuar.
 • Kazinoja ka te drejte te percaktoje fituesin e promocionit.

RREGULLAT:

 • Periudha promocionale është midis ores 12.03 te 22 shtatorit  2018 dhe mesnatës 27 shtator 2018.
 • 5 fitues janë përzgjedhur çdo ditë për të qenë 5 lojtaret qe vendosin me teper bast gjatë periudhës kohore të përcaktuar në pikën 1.
 • Fituesit do të njoftohen me email çdo ditë.
 • Çmimet prej $ 100 do të derdhen në llogaritë e Casino Rewards të lojtarëve me daten sipas pikes 1.
 • Nëse loja e kësaj jave nuk është e disponueshme per kete oferte ne kazino, mund të merrni pjesë në këtë promovim duke luajtur në Thunderstruck II.
 • Duhet të luani në një kazino partnere të Casino Rewards gjatë kohës së promovimit për t’u kualifikuar.
 • Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për transmetimet kompjuterike të telefonit, rrjetit, rrjetit, elektronikës, harduerit kompjuterik ose software të çfarëdo lloji të transmetimit të kompjuterave në internet, të fshehura, të vjedhura, të paplota, të palexuara, të ngatërruara ose të vonuara për shkak të problemeve teknike ose trafikut me mbingarkesë në internet ose në ndonjë faqe interneti, ose ndonjë kombinim i tyre ose për parashtrime të paplota, të humbura, të vonuara ose të keqdrejtuara.
 • Promocioni është i vlefshëm një herë në llogarinë e kazinosë.
 • Kreditet e fituara duhet ti luani ne njeren nga kazinote e grupit.
 • Fituesit pajtohen që të kenë emrin dhe imazhin e tyre të përdorur për qëllime promovuese.
 • Kërkesat e depozitimit aplikohen ne kete oferte ne kazino.
 • Lojtari duhet të plotësojë kërkesat e depozitave minimale të kazinosë në varësi të kazinosë së tyre të zgjedhur. ( min 20 euro depozite )
 • Luaj kumar me përgjegjësi.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X