Fito Samsung Galaxy S10 në Kajot Casino

Cmime dhe dhurata pa fund në Kajot Casino!

Java e Pashkëve do të jetë , një jave e mbushur plot dhurata me surpriza në Kajot Casino. Stafi i kazinose ka menduar te realizojë nje garë, competition, ku fituesit e gares do te shperblehen me:

  1. Samsung Galaxy S10, Smartphone
  2. Electric Scooter
  3. Samsung Galaxy S3 LTE Tablet
  4. Samsung Galaxy A7 Smartphone
  5. JBL bluetooth wireless speaker
  6. 10 fituesit e pare marrin ne total €700 shperblim, te ndara ne 10 pjesë
  7. Dhe 1125 Free Spins ne Total per te gjithe pjesemarresit.
kajot casino

>>>>>Nxitoni te regjistroheni<<<<<

50 free spins + 100% deri në $300Kushtet e bonusit Informohu më tepër rreth Kajot Casino

OFERTA ESHTE E VLEFSHME NGA 19 PRILL deri 22 PRILL

Komento

$20 Million Giveaway, $10.000 çdo javë, Mega Event në "Casino Rewards"Regjistrohu!!!