Bank Transfer

4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR mbi depozitën e parë!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 200 EUR + 30 free spins mbi depozitën e parë.
4.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR + 100 fre spins mbi depozitën e parë.
4.5 rating
20% Cash Back e garantuar cdo ditë!
4.3 rating
100% BONUS deri në 250 EUR mbi depozitën e parë.
4.5 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free spins, mbi depozitën e parë.

Si të kryeni një transfertë  bankare në kazino online?

Një transfertë bankare nënkupton lëvizjen e parave nga një llogari bankare në një tjetër. Të transferosh para nga llogaria juaj bankare është e shpejtë dhe falas. Por gjithashtu, një metodë më e sigurtë se pagesat apo tërheqjet në “cash”. Lexoni më poshtë për më shumë informacione lidhur me transfertat bankare dhe detaje të tjera.

 • Si të bëni një transfertë bankare në një kazino online?
 • Çfarë detajesh ju duhen për të kryer një transfertë bankare?
 • Sa kohë duhet që paratë të transferohen?
 • Evitimi i problemeve gjatë transfertave bankare.
 • Mënyra të tjera për të paguar?
 • Po në qoftë se hasni një problem?

Si të bëni një transfertë bankare?

Ka disa mënyra për të bërë një transfertë bankare. Telefoni dhe “online banking” ofrojnë një metodë të shpejtë, të lehtë dhe zakonisht falas për të transferuar paratë tuaja drejt një llogarie tjetër. Disa nga metodat më të zakonshme dhe të përdorura janë:

Transfertat bankare online. Logohuni në llogarinë tuaj online dhe zgjidhni opsionin për të bërë një pagesë. Ndiqni instruksionet në ekran dhe vendosni kredencialet tuaja në mënyrë korrekte. Mësoni se si të krijoni një llogari online nëpërmjet guidës tone për fillestarë. Disa banka gjithashtu ofrojnë aplikacione për smartphone. Nëpërmjet këtyre, ju mund të transferoni para lehtë dhe shpejt.

Transfertat telefonike. Telefononi numrin e telefonit të bankës tuaj dhe lidhuni me shërbimin e arkës. Përfaqësuesi i bankës do t’ju udhëzojë hap pas hapi për të kryer veprimin. Në disa raste mund t’ju vijnë në ndihmë dhe nëpërmjet një shërbimi të automatizuar.

Transferta në filiale bankare. Nëse paratë që doni t’i transferoni i zotëroni në cash, mund t’i transferoni në mënyrë fizike. Kjo mund të bëhet në filialin tuaj përkatës bankar.

Çfarë detajesh nevojiten për të transferuar para?

Pavarësisht metodës që ju zgjidhni për të transferuar para, zakonisht do t’ju duhen informacionet e mëposhtme të individit apo organizatës të cilës ju po i dërgoni para.

 • Data në të cilën doni të kryhet pagesa.
 • Emrin e personit apo biznesit të cilit po i transferoni para.
 • Kodin me gjashtë shifra të llogarisë në të cilën po transferoni paratë.
 • Numrin 8-shifror të llogarisë që po paguani.
 • Një referencë pagese (zakonisht emri juaj) për të verifikuar se nga po vijnë paratë.
 • Disa herë do t’ju nevojitet emri dhe adresa e bankës në të cilën po dërgoni paratë. Kjo shërben për të verifikuar kodin 6-shifror.

Sa kohë duhet që paratë të transferohen?

Pagesat e bëra nëpërmjet “Faster Payments” zakonisht konfirmohen menjëherë pasi dilni nga llogaria juaj. Por, në disa raste mund të vonojnë deri në dy orë. Ky opsion është falas dhe i aksesueshëm 24 orë. Kjo alternativë është mjaft e përdorshme në “online banking”, aplikacionet mobile, si dhe filialet bankare. Shumica e bankave ju lejojnë të transferoni të paktën £10,000, por disa banka kanë limite më të larta.

Evitimi i problemeve gjatë transfertave bankare.

Rishikojini dy herë të dhënat. Shikoni me kujdes çdo të dhënë, edhe nëse banka juaj i ngarkon paraprakisht. Mund të jetë mjaft e vështirë të merrni mbrapsht paratë tuaja nëse i dërgoni në llogarinë e gabuar.

Kërkojini operatorit që t’ju përsërisë edhe një herë të dhënat. Nëse jeni duke kryer një transfertë nga telefoni, kërkojini operatorit që t’ju përsërisë dhe një herë të dhënat.

Kini kujdes nga tejkalimi i afatit. Nëse nuk keni specifikuar një datë pagese, paratë do të dalin nga llogaria në mënyrë të menjëhershme. Kështu që sigurohuni që keni fonde të mjaftueshme, në mënyrë që të evitoni tarifat e shtrenjta.

Mënyra të tjera për të paguar.

Në qoftë se keni nevojë për të kryer pagesa rregullisht, si për shembull pagesa e faturës së dritave ka një opsion tjetër. Mbase është më mirë për ju të krijoni një llogari debiti. Çeqet janë gjithashtu një mënyrë e kollajshme për të dërguar para ose paguar fatura.

Po në qoftë se hasni një problem?

Nëse keni një problem me një pagesë, për shembull nëse paratë nuk arrijnë në kohë, hapi juaj i parë duhet të jetë të kontaktoni bankën.

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X