Luaj ne French Roulette dhe fito 100 Euro

Luaj ne French Roulette dhe fito 100 Euro

Data e fillimit: 7 korrik 2018

Data e mbarimit: 12 korrik 2018

“French Roulette” eshte krijuar ne shekullin e 17-te. Kjo loje eshte perbere nga nje rulete,e cila rrotullohet rreth vetes,duke pasur nderkohe nje zar,i cili,ne te njejten kohe rrotullohet.Ruleta perbehet nga 37 numra,me ngjyren e zeze dhe te kuqe.Lojtari mund te zgjedhe cilindo nga keto numra, (ose ngjyren e preferuar)duke vene bastin e tij.

Luani kete loje dhe perfitoni bonuse

Termat dhe kushtet:

 1. Ju duhet te keni nje llogari ne kete loje,dhe te keni shpenzuar minimumi   20 $ gjate promocionit.
 2. Ju duhet te luani ne “French Roulette” qe te kualifikoheni.
 3. Ju duhet të luani në Casino Rewards Casino për t’u kualifikuar.
 4. Kazinoja ka te drejten e percaktimit te kualifikimit te lojtarit.

Rregullat:

 1. Promocioni eshte i vlefshem nga data 7 korrik 2018 deri me 12 korrik 2018.
 2. Perzgjidhen 5 lojtare fitues cdo dite nga kazinoja.
 3. Fituesit njoftohen nepermjet e-mail-it.
 4. Çmimet prej 100 $ do të kreditohen në llogaritë e Rewards të premten, më 13 korrik 2018.
 5. N.q.s kjo loje eshte e padisponueshme ne kazinone tuaj, ju mund te luani Loaded, ne vend te saj.
 6. Ju duhet te luani ne Casino Rewards gjate promocionit qe te pranoheni.
 7. Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për shërbimet telefonike, teknike, elektronike, apo dështimet e softuerit të çdo lloji, të keqdrejtuara, te vjedhura,te paplota,te vonuara,të palexueshme, të ngatërruara ose të vonuara për transmetimin e kompjuterave në internet për shkak të gjendjes teknike ose problemeve në internet.
 1. Promocioni eshte i vlefshem vetem ne nje llogari.
 2. Bonuset duhet te luhen ne Casino Rewards Partner Casino.
 3. Lojtaret duhet te regjistrohen me emrin e tyre dhe te paraqesin foton e tyre.
 4. Lojtari mund te vendose baste te ndryshme.
 5. Lojtari duhet te vendose bastin e kerkuar nga kazinoja.
 6. Luani me pergjegjshmeri.
 7. Ky promocion eshte i vlefshem vetem per lojtaret jashte Sh.B.A-ve.

LUAJ NE FRENCH ROULETTE dhe fito 100 Euro!

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X