Luaj Kitty Cabana: Fito 100 euro!

Luaj Kitty Cabana per oferten e radhes ne Casino Rewards

Luaj Kitty Cabana per nje jackpot prej 110.000 eurosh gjithashtu!

Data e fillimit: E shtune, 25 gusht 2018

Data e mbarimit: E enjte, 30 Gusht 2018

Nëse dikush e di se si të argëtohet, behet fjale për macet! Sidomos kur ata janë vetëm në shtëpi. Ky eshte momenti kur festa vertet fillon! Bashkohu me macet me te mira në lagje duke shkuar mysafir ne festen e tyre. 

Shihni ata duke pire koktejle dhe duke u shtrirë rreth pishinës, dhe a jeni gati për të hedhur nje monedhe per një çmim çmim prej 110,000 euro? Shtypni spin dhe në qoftë se kapni 3 ose më shumë ju do të hyni në bonusin Kitty Cabana. Çdo nivel do t’ju japë diçka shtesë, duke përfshirë Wilds, Free Spins dhe Multiplier! 

Koha për të luajtur është padyshim TANI! Luaj Kitty Cabana dhe ato lojtare qe luajne me teper çdo ditë do të marrin € 100 në llogarinë e tyre të Shpërblimeve. Nëse loja e kësaj jave nuk është e disponueshme në kazino, mund të merrni pjesë në këtë promovim duke luajtur në Thunderstruck ll.

Termat dhe Kushtet

KUSHTET PËR KUALIFIKIM:

 • Ju duhet të keni një llogari reale dhe të keni blerë një minimum (ose gjithsej) $ 20 kredite ne kazino gjatë periudhës kohore promocionale (shih rregullat).
 • Luaj Kitty Cabana per tu kualifikuar.
 • Ju duhet të luani në një kazino te grupit te Casino Rewards Casino për t’u kualifikuar.
 • Kazino ka te Drejte te percaktoje fituesin e promocionit.

RREGULLAT:

 • Periudha promocionale është midis ores 12.03 te 25 gushtit 2018 dhe mesnatës 30 gusht 2018.
 • 5 fitues janë përzgjedhur çdo ditë për të qenë 5 lojtaret qe vendosin me teper bast gjatë periudhës kohore të përcaktuar në pikën 1.
 • Fituesit do të njoftohen me email çdo ditë.
 • Çmimet prej $ 100 do të llogariten në llogaritë e Casino Rewards të lojtarëve me 31 gusht.
 • Nëse loja e kësaj jave nuk është e disponueshme në kazino, mund të merrni pjesë në këtë promovim duke luajtur në Thunderstruck II.
 • Duhet të luani në një kazino partnere të Casino Rewards gjatë kohës së promovimit për t’u kualifikuar.
 • Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për transmetimet kompjuterike të telefonit, rrjetit, rrjetit, elektronikës, harduerit kompjuterik ose software të çfarëdo lloji të transmetimit të kompjuterave në internet, të fshehura, të vjedhura, të paplota, të palexuara, të ngatërruara ose të vonuara për shkak të problemeve teknike ose trafikut me mbingarkesë në internet ose në ndonjë faqe interneti, ose ndonjë kombinim i tyre ose për parashtrime të paplota, të humbura, të vonuara ose të keqdrejtuara.
 • Promocioni është i vlefshëm një herë në llogarinë e kazinosë.
 • Kreditet e fituara duhet ti luani ne njeren nga kazinote e grupit.
 • Fituesit pajtohen që të kenë emrin dhe imazhin e tyre të përdorur për qëllime promovuese.
 • Kërkesat e depozitimit aplikohen.
 • Lojtari duhet të plotësojë kërkesat e depozitave minimale të kazinosë në varësi të kazinosë së tyre të zgjedhur. ( min 20 euro depozite )
 • Luaj kumar me përgjegjësi.
 • Ofertat e meparshme I keni humbur por mos humbni kete te radhes.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X