Pros
 • E licensuar në: MGA
 • Ofron Casino Games, Slots, Jackpots, Table Games
 • Shërbimi i klientit 24/7
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar më 2012
 • Ofron mbi 500 lojra
Cons
 • Nuk operon në USA, UK Australi dhe disa shtete të tjera
 • Nuk ofron LIVE Casino
 • Nuk ofron Progressive Jackpots
 • Nuk ka software të tjerë përvec atij të krijuar nga kazinoja
 • Ankesat vijnë zakonisht nga të ashtuquajturit "Bonus Abusers"

Kajot Casino dhe ofertat e saj

Kajot Casino është një kazino e famshme për nga popullariteti dhe për nga gjeografia e operimit. Shumë lojtarë nga e gjithë bota janë regjistruar dhe argëtohen online, nga celulari, me lojëra fati të ndryshme. 

Kazinoja operohet nga kompania Pro Xenon Mediathek Ltd, e krijuar më 2012. 

Lojëra fati në Kajot Casino

kajot casino

Kazinoja përdor vetëm një software, të famshmin Xatronic AG të Austrise. Sigurisht lojtarët mund të luajnë lojëra apex kajot, lojëra fati kajot, lojëra me shtata etj. Por dhe një menu të pasur slotesh. Lojërat fillojnë nga ato klasiket me 3, 4 apo 5 linja, me emra të njohur si: Fire XL slot, Lucky Pearl Slot apo Nitro 81 etj.

Sigurisht që Kajot Casino është licensuar në Maltë dhe operon brenda të gjitha limiteve që I lejon koj licensë. 

Lojtarët nga USA apo Franca dhe shtete të tjera të cilësuara në tabelë nuk mund të bëhen pjesë e kësaj kazinoje. Kjo për shkak të licensës së saj, që nuk i lejon të operojnë në këto shtete.

Lojërat në celular

Lojtarët mund të luajnë nga sistemi Android apo iOS të gjitha lojërat. Me përjashtim të Blackjack, i cili është i limituar në versionin mobile.

Suporti ndaj klientit

Kazinoja ka një numër telefoni në dispozicion dhe gjithashtu një e-mail dhe live chat. Nga lobi i kazinosë ju mund të pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja nëpërmjet live chat.

Siguria dhe ndershmëria

Kajot Casino duke qenë e licensuar në Maltë i nënshtrohet rregullave strikte të verifikimit të hardware-ve dhe software-ve që përdor për rezultatin e lojërave. Malta përgjithësisht është e rreptë me licensimin e operatorëve, pasi manipulimi i rezultateve do të sillte mbylljen e kazinosë. Në mënyrë të menjëhershme!

Bonusi i regjistrimit dhe ofertat

Kajot Casino ka një ofertë të mrekullueshme për lojtarët e rinj. Vetëm për t’u regjistruar si fillim ata japin $5 falas. Ose deri në 50 free spins. Për t’i shtuar kësaj, edhe një bonus mbi depozitën e parë, e cila është deri në 300 euro, pra deri në 100%.

Verifiko licensën duke klikuar ikonën MGA në fund të faqes.

kajot casino

Kajot Casino Details

Metoda e tërheqjes:
Shtetet e ndaluara:
Gjuhët e ofruara:
Monedha:
4.0 rating

Komento

Kazino të reja
5.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
4.3 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, Biggest Microgaming Jackpots Online!!!

X