Pros
 • E licensuar në: MGA,UK Gambling Commission
 • Krijuar më 2005
 • Ofron Casino Games, Slots, Jackpots, Table Games
 • Shërbimi i klientit 24/7
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Ofron mbi 750 lojra
Cons
 • Nuk operon në USA, Australi dhe disa shtete të tjera
 • Nuk ofron LIVE Casino
 • Ankesat vijnë zakonisht nga të ashtuquajturit "Bonus Abusers"
grand mondial casino

Analizë e Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino, ofrohet një shërbim emocionues dhe i besueshëm. Duke përdorur softuerin e avancuar, ata janë në gjëndje t’ju sjellin disa nga përvojat më të mira të lojërave online.

Duke luajtur në Grand Mondial, ju mund të përfitoni nga ofertat fantastike në dispozicion, të cilat i përditësojnë vazhdimisht. Kjo për t’u siguruar që ju po merrni shërbimet më të mira. Gjithashtu ju mund të përfitoni nga Shpërblimet e Kazinosë, një nga programet më të suksesshme të lojërave online.

Kazino Grand Mondial është gjithashtu anëtare e “Këshillit të Lojrave Interaktive” dhe vepron sipas kodit të sjelljes që garanton lojëra të ndershme. Gjithashtu ata kanë shqyrtuar në mënyrë të pavarur “Random Number Generators”. Rezultatet janë publikuar në faqen e tyre të internetit nga Auditorët e Pavarur.

Siguria në kazino

Siguria është shumë e rëndësishme për klientët. Për këtë arsye përdorin programe mbrojtëse për kryerjen e transaksioneve online. Nëse ndonjë nga klientët ka ndonjë problem, ekipi është në dispozicion 24 orë në 24.

Gjithashtu kazinoja monitoron vazhdimisht lojërat e tyre, për të identifikuar problemin e aksesimit nga të miturit. Te Grand Mondial Casino mund të vendosin kufijtë e basteve për lojtarë të veçantë. Ata gjithashtu inkurajojnë njerëzit që të kontaktojnë në faqen e internetit të IGC. Ose Gamblers Anonymous për ndihmë dhe më shumë informacion mbi këtë temë.

Kumari është një formë argëtimi. Para se të luani duhet të dini sa kohë dhe para ju mund të përballoni për të shpenzuar. Sigurohuni që kumari të mos bëhet problem në jetën tuaj dhe mos humbisni kontrollin gjatë lojës.

Për të shmangur problemet me lojërat e fatit, ju lutemi kini parasysh këto:

 • Vendosni paraprakisht se sa para jeni të gatshëm të shpenzoni.
 • Mos u mundoni të rifitoni humbjet tuaja, mund ta përkeqesoni gjendjen.
 • Kini parasysh sa shpesh dhe sa kohë keni luajtur.
 • Kur fitoni bëni një pushim të konsiderueshëm. Bëhuni të zgjuar.
 • Mos harroni se bixhozi është zbavitje. Jo një mënyrë për t’u pasuruar shpejt dhe për të paguar borxhet tuaja.
 • Mos harroni se bixhozi është një lojë fati. Nuk ka sisteme apo formula për të garantuar sukses dhe fitime parash.
 • Mos rrezikoni kur jeni në depresion ose të mërzitur.
 • Mos pini ose merrni drogë kur luani.

Sasia e depozitave

Limitet e depozitave ditore, javore dhe mujore mund të vendosen në llogarinë tuaj.

Nëse mendoni se do të përfitoni nga vendosja e kufijve tuaj të depozitave, mund ta bëni këtë duke kontaktuar ekipin mbështetës të kazinosë për të diskutuar opsionet.

Ju lutem vini re se nëse doni të rrisni limitet tuaja përsëri ose t’i hiqni ato plotësisht, kjo nuk do të jetë efektive menjëherë. Vetëm pas 24 orësh, pasi është ndërprerë rritja e limiteve të disponueshme.

Vetë-përjashtimi

Nëse ju mendoni se keni një problem me lojërat e fatit dhe kërkoni një kufizim afatshkurtër ose afatgjatë, ata ofrojnë dy opsione për “Vetë-përjashtim”.

 • Periudha qetësimi ndërmjet 24 orëve dhe 3 muajve.
 • Vetë-përjashtim për 6 muaj.

Ju lutem vini re se sapo të aplikohet një kërkesë për vetë-përjashtim, ata nuk do të mund ta ndryshojnë këtë vendim. Ju këshillojmë ta konsideroni me kujdes këtë vendim para se të angazhoheni në një vetë-përjashtim. Diskutoni situatën tuaj me një grup ndihme për lojërat e fatit në qoftë se keni ndonjë dyshim.

Në mënyrë që të filloni një periudhë Vetë-përjashtimi për shkak të një problemi të lojërave të fatit, ju lutemi kontaktoni ekipin e mbështetjes së kazinosë për të diskutuar opsionet e disponueshme për të vendosur se cilat do të përputhen më mirë me nevojat tuaja.

Pas këtij konsultimi fillestar, do të kërkohet një kërkesë në formatin e emailit në mënyrë që ata të aplikojnë kufizime efektive. Kjo duhet të dërgohet nga adresa e postës elektronike e regjistruar në llogarinë e kazino Grand Mondial. Vetë-përjashtimi nuk supozohet të aplikohet derisa një mesazh konfirmimi të jetë dërguar nga kazinoja në adresën e email-it të regjistruar në llogarinë e kazinosë.

Kufizimet e kazinosë

Grand Mondial Casino është në dispozicion vetëm për personat mbi 18 vjeç. Të miturit nuk mund të luajnë në këtë kazino online në asnjë rrethanë. Ata kanë të drejtë për të kërkuar dëshmi të moshës në çdo fazë, me qëllim që të sigurohet ndalimi i lojës nga të miturit.

5.0 rating

One Reply to “Grand Mondial Casino”

 • Nëqoftëse eksperienca juaj e mëparshme ka qenë pozitive, ju lutemi, vendosni një koment poshtë për të ndihmuar vizitorët tanë që ata të bejnë zgjedhjen e duhur!

  1. Keni pyetje ose ankesë për këtë kompani?
  2. Keni probleme me verifikimin apo tërheqjen e parave në llogarinë tuaj?

  KUJDES: Ne mund tju ndihmojmë, por vetëm nëqoftëse jeni regjistruar nga faqja jonë e internetit.

  Na shkruani në: support@lojrafationline.com

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X