Luaj Dragon Dance per te fituar 100 Euro

Luaj  Dragon Dance: Fito 100 Euro!

Data e fillimit: E shtune, 18 gusht 2018

Data e mbarimit: E enjte, 23 Gusht 2018

Le te kercejme ne kazino me bonus! Nëse keni qenë në Kinë, mund të keni parë këtë festival tërheqës të rrugës: The Dragon Dance! 

Fishekzjarrët thjesht ndodhin të jenë shkaktarët tuaj, duke shkaktuar 15 xhiro te lira, dhe Dragons do të vijnë me disa çmime të mëdha nëse ata kërcejnë në favorin tuaj. Dhe nëse doni me të vërtetë fitimin e madh, provoni fatin tuaj në Feature Respin nën rrotullime pas çdo rrotullimi! 

Luaj Dragon Dance dhe ata qe luajne me teper para ne kete loje çdo ditë ( gjate diteve te promocionit) do të marrin £ € 100 në llogarinë e tyre Casino Rewards. Nëse loja e kësaj jave nuk është e disponueshme në kazino, mund të merrni pjesë në këtë promocion duke luajtur në Tally Ho.

Termat dhe Kushtet

KUSHTET PËR KUALIFIKIM:

Ju duhet të keni një llogari reale dhe të keni blerë një minimum (ose gjithsej) $ 20 kredite ne kazino gjatë periudhës kohore promocionale (shih rregullat).

Ju duhet të keni luajtur në Dragon Dance për t’u kualifikuar.

Ju duhet të luani në një kazino te grupit te Casino Rewards Casino për t’u kualifikuar.

Kazino ka te Drejte te percaktoje fituesin e promocionit.

[maxbutton id=”20″ ]

RREGULLAT:

Periudha promocionale është midis ores 12.03 te 18 gushtit 2018 dhe mesnatës 23 gusht 2018.

5 fitues janë përzgjedhur çdo ditë për të qenë 5 lojtaret qe vendosin me teper bast gjatë periudhës kohore të përcaktuar në pikën 1.

Fituesit do të njoftohen me email çdo ditë.

Çmimet prej $ 100 do të llogariten në llogaritë e Casino Rewards të lojtarëve të premten, më 24 gusht 2018.

Nëse loja e kësaj jave nuk është e disponueshme në kazino, mund të merrni pjesë në këtë promovim duke luajtur në Tally Ho.

Duhet të luani në një kazino partnere të Casino Rewards gjatë kohës së promovimit për t’u kualifikuar.

Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për transmetimet kompjuterike të telefonit, rrjetit, rrjetit, elektronikës, harduerit kompjuterik ose software të çfarëdo lloji të transmetimit të kompjuterave në internet, të fshehura, të vjedhura, të paplota, të palexuara, të ngatërruara ose të vonuara për shkak të problemeve teknike ose trafikut me mbingarkesë në internet ose në ndonjë faqe interneti, ose ndonjë kombinim i tyre ose për parashtrime të paplota, të humbura, të vonuara ose të keqdrejtuara.

Promocioni është i vlefshëm një herë në llogarinë e kazinosë.

Kreditet e fituara duhet ti luani ne njeren nga kazinote e grupit.

Fituesit pajtohen që të kenë emrin dhe imazhin e tyre të përdorur për qëllime promovuese.

Kërkesat e depozitimit aplikohen.

Lojtari duhet të plotësojë kërkesat e depozitave minimale të kazinosë në varësi të kazinosë së tyre të zgjedhur. ( min 20 euro depozite )

Luaj kumar me përgjegjësi.

Kjo ofertë është në dispozicion vetëm për lojtarët që nuk banojnë në SHBA.
www.luxurycasino.com

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X