Luaj Book of Oz dhe merr pikë të dyfishta falas ne llogari!

Promo mujore: Pikët e dyfishta në Book of Oz

luaj book of oz
Book of Oz në Casino Rewards Group of Casinos
  • Data e Fillimit: E martë, 01 Janar 2019
  • Data e Fundit: E enjte, 31 Janar 2019

Të gjithë kemi dëgjuar për tokën magjike të Oz. Tani zbuloni pasuritë e magjepsura brenda Qytetit Emerald! Libri i Oz ju jep mundësinë për të përfunduar fitimet e afërta duke përdorur rrotullën individuale Respin, për shkak të shkeljeve më të shpeshta deri në 25 rrotullime falas! 

Fitoni deri në 5000 herë bastin tuaj në Free Spins me simbolet e larta të pagimit dhe shanset për të shkaktuar më shumë rrotullime falas! Në vendin e Ozit, libri i magjistarit vepron si një shpërndarës i egër për të dhënë fitore të mëdha dhe të fuqishme! 

Me artin e çuditshëm, Wild Scatters, dhe premtimin e pasur Spin Pa pagesë, magjina e Librit të Oz do tju lërë të magjepsur! 

Luaj Book of OZ per te fituar dyfishin e pikeve te cilat mund te konvertohen ne kredite per tu luajtur falas ne kazino. Nqs nuk ndodhet kjo loje ne kazinone tuaj atehere mund te luani ne lojen Tally HO

KUSHTET PËR KUALIFIKIM:

Duhet të keni një llogari të vërtetë dhe të keni blerë një total minimal prej $100 në llogarinë tuaj reale në një javë gjatë periudhës kohore promocionale (shih rregullat).

Ju duhet të luani në një kazino te grupit Casino Rewards  për t’u kualifikuar.

Ju duhet të luani në Fortunium për t’u kualifikuar.

Grupi Casino Rewards vendos nese meritoni dyfishim pikesh dhe jua dergon ne llogarine tuaj.

RREGULLAT:

Periudha kohore e promovimit është ndërmjet 1 janar 2019 dhe mesnatës se 31 janarit 2019.

Pikë të dyfishta do të kreditohen çdo të premte të muajit promovues, përveç të premten e parë.

Pikat e dyfishta kufizohen në 2,500 për cdo muaj.

Duhet të luani në një kazino partnere të Casino Rewards gjatë kohës së promovimit për t’u kualifikuar.

Kazinoja nuk do të jetë përgjegjëse për transmetimet e kompjuterit në internet, kompjuter, hardware, software, kompjuter, internet, elektronikë, kompjuter, apo software të çfarëdo lloji të transmetimit të kompjuterëve në internet, të fshehura, të vjedhura, të pakompletuara, të palexuara, mbingarkesë në internet ose në ndonjë faqe interneti, ose ndonjë kombinim i tyre ose për parashtrime të paplota, të humbura, të vonuara ose të keqdrejtuara.

Promovimi është i vlefshëm një herë në llogarinë e kazinosë.

Ky promovim nuk mund të përdoret në lidhje me ndonjë ofertë tjetër.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X