Luaj Blackjack ne Internet – historiku i kesaj loje

Blekxheku eshte nje loje me letra bixhozi

luaj blackjack ne internet

e cila luhet ndermjet disa lojtareve, ose vetem nje lojtari, kunder ndaresit te letrave.

Lojtaret nuk luajne midis tyre,por vetem kunder ndaresit te letrave.Kjo eshte nje nder lojerat me te perhapura ne cdo kazino. Objektivi I kesaj loje eshte:

  1. Te arrish 21 pike me 2 letrat e para te bixhozit,(e cila quhet blekxhek)por pa I arritur keto pike ne te njejten kohe edhe ndaresi I letrave.
  2. Te arrish me shume pike se ndaresi I letrave,pa kaluar 21 pike te mbledhura.
  3. Te presesh deri sa ndaresi i letrave te kaloje 21 pike.

Lojtarit I jepen 2 letra te zbuluara ose jo,kjo varet nga kazinoja dhe shteti nga ato luajne.Letrat nga 2-shi deri tek 10-ta konsiderohen e njejta vlere,kurse letrat me figure konsiderohen me 10-te pike.Nderkohe qe asi mund te konsiderohet 11-te pike,ose 1 pike,varet nga shuma qe keni mbledhur.

Pra n.q.s  ju keni nje AS, ajo do te perllogaritet 11 pike dhe ju do te kerkoni qe ndaresi I letrave te hape letra te tjera, por n.q.s me letrat e tjera kalohet shuma 21, ASI do te perllogaritet 1 pike.

Pasi ndahen letrat per lojtarin, eshte rradha e ndaresit te letrave te ndaje letrat per veten e tij. N.q.s  shuma e lojtarit eshte me e madhe se e ndaresit te letrave,atehere lojtari eshte fitues, pa harruar qe nuk duhet te kalohet shuma 21 pike te mbledhura.

Historia e kesaj loje:

Shume kohe me pare,kjo lohe quhej “21-shi” dhe prejardhja e saj nuk dihet. Faktet me te besuara rreth kesaj loje I gjejme ne shkrimet e shkrimtarit te njohur spanjoll Migel de Servantes, I njohur me shume me kryevepren e tij “Don Kishoti”. Servantesi ishte nje kumarxhi dhe ne vepren e tij “Rinconete y Cortadillo” permendet loja “21-shi”.

Kjo veper eshte shkruajtur rreth viteve 1601-1602. Me vone gjurme te kesaj loje gjejme ne France dhe Spanje. Pastaj kjo loje filloi te perhapej ne Sh.B.A ,dhe nga atje mori emrin e famshem Blackjack.

Players Palace Casino

Luaj blackjack ne internet nepermjet kazinove qe ne promovojme dhe nga komforti i shtepise eshte sigurisht nje ndjenje totalisht e vecante.

Rregullat e lojes:

Nje tavoline kazinoje e blekxhekut ka shtate vende te lira. Lojtari, kur ulet ne nje nga vendet, fillon lojen duke vendosur betin qe ai deshiron(ne perputhje me betin minimal dhe maksimal te vendosur nga kazinoja).

Lojtarit I jepen 2 letra dhe eshte e drejta e lojtarit te kerkoje me shume letra ose jo,ne baze te shumes qe ka mbledhur nga letrat e marra.Ne te njejten kohe ndaresi I letrave pasi ndan letrat e bixhozit per te gjithe pjesemarresit ne loje,shperndan edhe per veten e tij dy letra,duke zbuluar vetem njeren.

Ne kete kohe lojtari mund te rrise betin dhe te kerkoje letra te tjera per veten e tij,gjithmone duke mos kaluar shumen prej 21 pikeve.Ne rastin kur lojtarit I hapen dy letra te njejta ka te drejte ti ndaje letrat e marra,qe do te thote te beje dy lojera ne te njejten kohe duke pasur pikenisje letrat e ndara,dhe te vazhdoje lojen me te dyja shumat qe mund te mledhe.  

Synimi I vetem I lojtarit eshte te mbledhe me shume pike se ndaresi I letrave, pa kaluar shumen prej 21 pikeve. Ne rast se lojtari e kalon shumen prej 21 pikesh, ai humbet. 

Komento

Kazino të reja
5.0 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
5.0 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
5.0 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Winz Casino, Best Crypto Casino 2021, No Wager Requirement Bonus!!!

X