Lotari euromillions, luaj per jackpot online

Nje veshtrim mbi lotari Euromillions

lotari

EuroMillions është një lotari ndërkombëtare, ku marrin pjesë lojtarë nga 9 shtete të ndryshme. Duke filluar në vitin 2004 me pjesëmarrjen vetëm të Britanisë së Madhe, Francës dhe Spanjës, EuroMillions është përhapur edhe në vende të tjera evropiane si:Austri, Belgjikë, Irlandë, Luksemburg , Portugali dhe Zvicer.

Kjo lotari numëron tani mbi 120 milion lojtarë pjesëmarrës. Me kaq shumë pjesëmarrës, Jackpoti mund të arrijë deri në 190 milion euro.

Rregullat e lojes

Lojtari mund të zgjedhë ne biletë 5 numra kryesore nga 50 të mundshëm dhe 2 numra fati.

Në bazë të numrave të gjetur,përllogaritet fitimi. Jackpoti fitohet kur lojtari ka zgjedhur 7 numrat e njejtë të hedhur në short(5 + 2 numrat e fatit).

Shorti hidhet çdo të martë dhe të premte.Vlera e biletës është 2.5 euro. Kjo lojë ofron dhjetra mundësi fitimi. Jackpoti minimal i garantuar është 15 milion euro,ndërsa maksimali 190 milion euro.Në bazë të biletave të shitura përcaktohet edhe çmimi i madh.

Cmimet fituese te lotari Euromillions

Komento

$20 Million Giveaway, $10.000 çdo javë, Mega Event në "Casino Rewards"Regjistrohu!!!