Lojrat gervisht dhe fito online

Ku mund te luajme lojrat gervisht dhe fito online?

Lojrat gervisht dhe fito jane shume te preferuara nga tifozet e lojrave te fatit, ndaj dhe ne zgjodhem te bejme nje artikull te shkurter rreth tyre, dhe kazinove qe i kane keto lojra.

Lojrat gervisht dhe fito konsistojne ne gervishtjen e siperfaqes se letres per te zbuluar figurat dhe kombinacionet fituese. Pergjithesisht jane lojra te krijuara per qellime bixhozi por jo vetem. Nuk mungojne rastet kur lojrat gervisht dhe fito jane pjese e argetimit apo promocioneve te kompanive te cilat per te dhene nje cmim te caktuar ftojne klientet e tyre per te gervishtur  siperfaqen e biletave.

Ka dy tipe kartash gervishtese:

  1. Cmimi mund te zbulohet vetem duke gervishtur nje pjese te kartes.
  2. Cmimi mund te zbulohet duke gervishtur te gjithe siperfaqen e kartes.

Origjinen keto karta gervishtese e kane ne Ameriken e larget te vitit 1974 ku amerikanet John Koza dhe Daniel Bower krijuan ate qe u quajt Instant Lotteries, “Lotari e castit”

Pra lotaria e castit ( ndryshe nga lotarite me numra )  u be kaq e famshme sabe edhe sot njerezit ne te gjithe boten preferojne te blejne nje bilete te tille llotarie per te provuar fatin e tyre. Lojrat gervisht dhe fito jane shume popullore per te vetmin fakt se mund te blihen me nje kosto te vogel dhe mund te fitosh nje shume te madhe parash.

Lojrat gervisht dhe fito ne kazino

Kazinote dhe shume faqe argetuese me lojra fati tashme kane implementuar programe te prodhuar enkas per te shijuar dhe provuar ndjesine e gervishtjes se nje letre per te zbuluar nese je fitues apo jo.

Shume lojra te kazinose tashme jane kthyer ne formatin e letrave gervishtese, lotarive te castit. Slotet te cilat jane me popullore, funksionojne njesoj si nje slot machine por cmimi zbulohet vetem pasi ju keni gervishtur siperfaqen e figurave me perdorimin e mouse.

Lojrat gervisht dhe fito jane kthyer ne nje trend modern sidomos per femrat pasi nuk krijojne stresin e nje loje reale por me teper kane karakter defryes dhe jane vertet defryese.

Ne vitin 2010 dolen versionet e para online per lojrat gervisht dhe fito ku nepermjet sistemit Macromedia Flash dhe Java u simulua gervishtja e nje karte ne Komputer.Keshtu nepermjet nje lidhjeje interneti ju mund te regjistroheni ne kazino, dhe ne menune kryesore te zgjidhni nje loje ne formatin gervisht dhe fito.

Cilat jane kazinote me te mira per lojrat gervisht dhe fito

  1. PrimeScratchCards – nje kazino lider per lojrat gervisht dhe fito online, me nje menu te pasur lojrash. Merr 120 karta gervishtese falas pasi te regjistrohesh ne PrimeScratchCards!

       2. Prime Slots – Merr 110 Free Spins ( rrotullime falas ) pasi te regjistrohesh

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X