Lojrat e fatit ne internet, si terhiqen parate online?

Menyrat me te mira per depozita dhe terheqje parash

Mënyrat e tërheqjes së fitimeve nga lojërat e fatit në internet janë të shumëllojshme. Më poshtë po rendisim ato më të përhapura.

Zakonisht kazinotë i paguajnë fitimet e lojtarit nëpërmjet të njëjtës mënyrë, që ai ka përdorur për të. depozituar paratë.

  • Si te depozitosh ne lojrat e fatit ne internet

Siç e kemi përmendur edhe në artikuj të tjerë, depozitimi i parave bëhet i mundshëm, zakonisht, nëpërmjet kartave të kreditit ose debitit. Kjo ështe një mënyrë tepër e sigurtë, dhe kurrë nuk ka ndodhur që të vidhen të dhënat tuaja personale. 

Siguria e kartave të kreditit dhe debitit është si një kasafortë, e cila ka miliona kombinacione numrash.

Pra, n.q.s kemi një Visa Card, siguria fillon me kompaninë që e lëshon Visa Card, vazhdon me bankën tuaj, kalon në kazinonë që keni zgjedhur, dhe të gjitha këto janë të enkriptuara (kodifikuara). Madje, ato shoqërohen me një kod personal që vetëm ju e dini.

  • Pagesa e fitimit drejt kartës së kreditit

Të gjitha llojet më të përhapura të kartave të kreditit pranojnë para mbrapsht. Ato më të përdorurat janë Visa dhe Mastercard

Nëqoftëse ju kryeni një depozitë të suksesshme drejt kazinosë, atëherë kazinotë në internet do të përdorin të njëjtën mënyrë pagese që kanë të regjistruar. 

Koha e transfertës drejt kartës nuk vonohet më tepër se 3-5 ditë pune.

  • Pagesa e fitimit ne karten e debitit

Pagesa e fitimit në kartën e debitit ka të njëjtin proçes si karta e kreditit. Ndryshimi i vetëm është se: Kur depozitoni me kartë krediti, ju përdorni paratë e bankës, ndërsa, kur depozitoni me kartë debiti, ju përdorni paratë tuaja në llogari. Tërheqja e parave bëhet e mundshme sapo ato transferohen në llogarinë tuaj.

  • Tërheqje nëpërmjet një proçesori pagese

Si variant i dyfishuar i sigurisë për konsumatorin, lojërat e fatit në internet bashkëpunojnë me proçesorët më të famshëm të pagesave, si: Paypal, Neteller dhe Skrill, por jo vetëm. Ju keni mundësi t’i shikoni të gjitha mënyrat e depozitave në faqen Banking të kazinosë.

Për të hapur një llogari në një nga këto proçesorë është shumë e thjeshtë, por mos harroni që verifikimi i identitetit tuaj është një element kyç për operatorët e këtij biznesi. Në këto proçesorë kërkohet që ju të regjistroni një kartë krediti ose debiti. 

Proçesi i tërheqjes së parave është fare i thjeshtë. Supozojmë se keni depozituar me PayPal, atëherë, kazinoja do t’ju dërgojë paratë po në PayPal, madje më shpejt sesa në kartën e kreditit ose debitit. 

Shumica e lojtarëve në lojërat e fatit në internet përdorin proçesorët e pagesave, si mënyrë alternative, sepse nuk ka komision për depozitat. Ndërsa, karta e kreditit dhe e debitit aplikon komisione të vogla, por kur bëhen depozita të njëpasnjëshme mund të humbitet deri në 20 euro për një numër të caktuar depozitash.

Gjithashtu, përfitimi i PayPal apo proçesorëve të tjerë është se ata ofrojnë një kartë debiti, zakonisht një mastercard, për të tërhequr paratë tuaja, pa qenë nevoja të kthehen mbrapsht në kartën që keni përdorur për të depozituar.

  • E thënë më thjeshtë:
  • Përdor kartën e kreditit drejt PayPal. 
  • Depoziton në kazino duke përdorur PayPal.
  • Tërheq paratë nëpërmjet PayPal.
  • Shkon në bankomat, tërheq paratë me kartën që PayPal të ka dërguar në adresën tënde.
  • Tërheqje direkte në llogarinë bankare

Në disa raste, lojërat e fatit në internet përdorin llogarinë tuaj bankare për të tërhequr paratë edhe nëse keni depozituar më kartë krediti ose debiti. Gjithashtu, kazinotë në internet i përdorin llogaritë bankare për transferta të mëdha për lojtarë V.I.P, gjithmonë pasi jeni verifikuar.

Përdorimi i llogarisë bankare për të luajtur në lojrat e fatit në internet është më pak i përhapur. Kjo ndodh sepse koha e depozitimit dhe tërheqjes së parave është më e gjatë, dhe zakonisht lojtarët preferojnë pagesa të shpejta, si të depozitave ashtu dhe tërheqjeve.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X