Lojrat e fatit dhe kazinotë në Gjermani (UPDATE)

Pas një kohe të turbullt më në fund kemi një ligj te qarte per lojrat e fatit the kazinote ne Gjermani. Ne vitin 2021 vetem operatore te licencuar ne Gjermani do te kene mundesi te operojne ONLINE.

Se shpejti me detaje te tjera.

Ligji per lojrat e fatit dhe kazinote ne Gjermani eshte totalisht i papercaktuar. Edhe pse qeveria i ndalon, por format se si i ndalon nuk eshte e qarte pasi asnje mase konkrete nuk merret per faqet e huaja te regjistruara ne lokacione te jashmte, offshore, te cilat operojne ne Gjermani, duke kryer miliona transaksione ditore drejt llogarive te lojtareve te kazinove si ne Paypal apo Neteller ashtu edhe ne llogarite e tyre bankare.

Ajo qe eshte e qarte eshte se brenda territorit Gjerman ashtu si atij Kanadez nuk lejohet qe te hapet nje aktivitet i tille pervec Llotarive apo Kompanive shteterore.

Deri tani asnje shtetas gjerman, asnje refugjat apo turist nuk eshte ndaluar dhe persekutuar nga autoritetet lokale per bastvenie online nga interneti. 

Me teper interes per qeverine Gjermane ka per ata kompani te cilat duan te vendosin serverat e tyre brenda territorit gjerman dhe sigurisht te operojne duke paguar nje shume te konsiderueshme taksash ne qeveri.

Pra lojtaret individuale lejohen te ushtrojne kete aktivitet pa asnje ndeshkim te mundshem ashtu si pothuajse ne shume shtete te tjera.

Miliona njerez, qytetare gjermane luajne baste dhe lojra fati online duke kryer transaksione te perditshme. 

Qeveria gjermane nuk ka as kohe dhe burimet njerezore qe te luftoje kete aktivitet teper te perhapur, aq me teper qe me kete ligj te papercaktuar, fluid, duke ndryshuar nga nje president ne tjetrin, duket qe askush nuk e di si te administroje kete terren gri. 

Kancelarja gjermane Angela Merkel pritet qe te terhiqet ne vitin 2021 dhe nuk do te kerkoje ri kandidim, keshtu qe nje kancelar i ri do te shkruaje ligjin e ri per lojrat e fatit ne Gjermani. 

Jetoni ne Gjermani, deshironi te luani online, nga t’ia filloni?

Faqet e llotove, basteve sportive, apo kazinove online operojne ne gjermani duke pranuar lojtare nga Gjermania. Berlini ndoshta, eshte qyteti pararoje sa i perket zhvillimeve me te fundit teknologjike, ku njerezit luajne lojra fati nepermjet celularit ne menyren me te thjeshte te mundshme. 

A jane parate e sigurta?

Nuk ka asnje raportim qe nje shtetas gjerman te kete probleme me terheqjen apo transaksionet e parave ne pergjithesi. Aq me teper qe kompanite e huaja te cilat operojne ne gjermani nuk kane asnje interes qe ne publikun gjerman te kete ankesa te kesaj natyre pasi konsiderohet nje treg teper i fuqishem dhe i lakmuar nga te gjithe. Shqiptaret e Gjermanise mund te regjistrohen dhe te luajne pa asnje problem ne keto faqe te huaja.

Kompanite e huaja te cilat operojne ne territorin gjerman kane licensa ne UK dhe Malte, autoritete te medha te cilat garantojne ndershmerine e lojrave, transaksione te sigurta dhe aktivitet te monitoruar. 

Jeton ne Gjermani?

Zgjidh kazinonë tënde

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X