Tomb Raider
4.0/5

Tomb Raider

Luaj lojën në True Flip Casino
Luaj lojën
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Pros
  • Nuk ka cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC

Tomb Raider

Kur Core Design leshoi ne treg lojën origjinale të videove Tomb Raider në vitin 1996, ata kurrë nuk e menduan se po lëshonin një fenomen kulturor te vecante. Shumë lojëra dhe dy filma artistikë më vonë, Libri i Rekordeve i Guinness tani njeh Lara Croft si “Heroina më e suksesshme humane e lojës virtuale”.

Microgaming kanë sjelle ekskluzivitetin e  Tomb Raider në lojërat elektronike,fillimisht me Tomb Raider dhe me pas me Tomb Raider – Sekreti i Shpatës. Është një slot me  pesë rrotulla dhe tridhjetë linja.

Rrotullat janë të vendosura në pjesën e jashtme të një varri me simbolet me vlerë të vogël të përfaqësuar nga 10, J, Q, K dhe A dhe dizajni i tyre i bën ata menjëherë të dallueshëm për çdo loje. Simbolet me vlere te larte janë: Lara me një veshje të zezë, në një motoçikletë të kuqe, duke fluturuar nëpër ajër gjatë xhirimeve dhe më në fund duke hipur ne një mur.

Simbolet e veçanta janë : nje simbol i gjelbërt, i cili aktivizon rrotullimet falas(free spins) , një pasaportë që është çelësi i Aventurës Globale dhe figura e Lara Croft,e cila konsiderohet fituese(wild).

Bonuset

Rrotullimet falas(free spins)

Te gjithe i pelqejne rrotullimet falas dhe Tomb Raider II nuk gabon në këtë drejtim; ulja e tre, katër ose pesë simboleve të gjelbra do të mundesoje dhjetë rrotullime falas.

Ne bonus përfshihet edhe varianti Rolling Reels ,qe do të thotë që nëse ne ekran arrihet nje kombinim fitues, këto simbole do te vazhdojne te kombinohen me njera-tjetren,duke krijuar mundesi te panumerta fitimi.Me kombinimet e njepasnjeshme vlera mund te shumefishohet deri ne 5-fish.

Super Mode

Ky eshte nje bonus i rastësishëm i cili ndodh vetëm gjatë lojës bazë dhe nëse lojtari eshte me fat, ai perfiton pesë rrotullime falas,duke pasur figurat fituese(wild) te palevizshme,te cilat e shumefishojne kreditin pambarimisht.

Global Adventure Bonus

Gjate lojes,nese ne kolonen e trete shfaqet simboli e pashaportes,atehere aktivizohet ky bonus. Kjo  eshte me te vertete argetuese,sepse ne kete rast nis nje raund aventuresk.

Ne fillim do të paraqitet një hartë e botës dhe pesë vende – Bolivi, Londër, Gana, Nepali dhe Tokio. Në secilën vendndodhje ka gjashtë artefakte nga të cilat mund të zgjidhni; është e mundur për të zbuluar thesarin e fshehur, një simbol i shpatës ose një kurth. Gjetja e simbolit të shpatës do t’ju lejojë të vazhdoni në një vend tjetër për më shumë artefakte. Gjetja e dy kurtheve në një vend do t’i japë fund raundit.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X