Tarzan
4.0/5

Tarzan

Luaj lojën në Blackjack Ballroom Casino!
Luaj lojën!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Pros
  • Nuk ka Cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC

Tarzan

Lojra Tarzan eshte bazuar ne historine e Tarzanit,te shkruar nga shkrimtari i famshem Edgar Rice Burroughs. Ajo tregon historine e nje njeriu,i cili rritet ne xhungel nga majmunet. Microgaming e sjell ne versionin e sloteve.

Loja eshte nje slot me 4 rreshta dhe 5 kolona dhe natyrisht qe te gjithe jane ne nje xhungel dhe Tarzani, i cili qendron ne te majte te rrotullave, herë pas here duke vëzhguar një flutur që ulet mbi gishtin e tij .Kjo loje ka 40 linja dhe ofron mundesi te shumta fitimi.

Simbolet me vlerë të lartë janë Tarzan, vajza, gjahtari, leopardi, majmuni dhe papagalli; vlerat më të ulëta përfaqësohen nga një shalqi, një portokall, një mollë dhe një kumbull.

Figura e Tarzanit ne ekran perllogaritet si fituese(wild) dhe ndihmon ne lidhjen e kombinimeve te ndryshme te variacioneve.                        

Bonuset e lojës

Nese ne ekran shfaqen 3 simbole bonusi, lojtari perfiton:

  • Kredit i shtuar.
  • 12 rrotullime falas(free spins).
  • Shumefishim i betit.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X