Roaring Forties
4.0/5

Roaring Forties

Luaj lojën në Casino X
Luaj lojën
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Roaring Forties, apex 77777 nje loje nga Novomatic

Roaring Forties është një slot apex 77777 me 5 rrotulla dhe 40 linja fituese.

Loja mund te luhet nga te gjitha pajisjet: telefon, iPad, lap-top dhe desktop . Yjet ne loje jane karakteristike e lojrave apex 77777 si Sizzling Hot apo Sizzling Hot Deluxe dhe shume te tjera.

Loja apex 77777 duket sikur i perket ndonje teme nga Lufta e dyte boterore por eshte nje video slot klasik i Novomatic pa ndonje kombinacion te madh. Nuk ka ndonje permbajtje dhe komplikacion te temave ashtu si di psh Thunderstruck II apo Tomb Raider mgjth ka potencial pagese.

Kete loje mund ta luani me bet maksimal deri ne 50 euro per bet. Çdo gjë këtu përqëndrohet në lojën bazë e cila është konfiguruar si një makinë klasike frutash. Rrotullat e bardha të thjeshta përfshijnë qershi, limon, portokall dhe kumbullat, të cilat japin 8, 40 ose 100 monedha në qoftë se keni 3, 4 ose 5 në një linjë pagese.

Simboli me fitimprures eshte sigurisht 7-ta. Qe puguan maksimalisht ne rast se ndodhet ne te gjitha linjat, deri ne 20.000 monedha. Grafika dhe zëri janë pak të papërpunuara dhe nuk ka asgjë në ofertë për sa i përket ekstrave. Roaring Forties do t’u beje thirrje lojtarëve që duan të rrijnë dhe të godasin automatikisht per nje fitim te madh te mundshem.

Te dhenat e lojes:

  • Software – Novomatic 
  • Lloji I slotit – Video Slot
  • Linjat e pagave 40
  • Rrotullat 5
  • Monedha Minimale Per Linjë 1
  • Max Monedha Per Linjë – 100
  • Madhësia e monedhave të vogla 1
  • Madhësia maksimale e monedhave 1
  • Jackpot 20.000
  • RTP 95.48%

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X