Phantom of Opera
4.0/5

Phantom of Opera

Luaj lojen ne Crazy Fox Casino!
Luaj lojen!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Phantom of the Opera nje video slot nga Microgaming

Phantom of the Opera është një video slot me 5 linja dhe 243 mënyra për të fituar, loje e krijuar nga prodhuesi i softuereve per kazinote online Microgaming. Loja bazohet në muzikën e kompozitorit te famshem Andrew Lloyd Webber me të njëjtin emër dhe që më vonë u realizua si  film. Jane dy elemente te lojes baze me bonus ( Letter dhe Chandelier ) dhe 3 elemente shtese te lojes se bonusit. ( Music of the night, All I ask of you dhe Masquerade )

Simbolet nëper linja përfshijnë dylbi, trëndafila, shkronja, shishe aromash, majmunë, piketë muzikore dhe personazhet nga filmi – Raoul, Christine, Carlotta, Andre dhe Firmin dhe The Phantom. Phantom Mask ( Maska e Fantazmes është simboli shtese )

Karakteristikat kryesore te lojes

Letter Bonus

Letër Bonus shkaktohet kur simbolet e Letrës shfaqen në linjen e 5-te. Ju jepet një shpërblim në para prej 20x te betit tuaj.

Chandelier Bonus

Ky bonus shfaqet rastesisht ne loje dhe mbush deri ne tre linja me figurat Wild ( konsiderohet figura me e forte ne nje slot )

TIPARET E BONUSIT

3 ose më shumë Phantom Mask Scatters shkaktojnë funksionin e Bonusit. Ju do të merrni për të zgjedhur nga 3 karakteristika Bonus:

Muzika e natës – Rrotullime të lira

Ju jepet 10 Spin Pa pagesë me funksion Phantom në lojë – deri në 5 Wilds të rastësishëm, deri në 3 xhiro të egra, deri në 4x shumëzues ose deri në 5 rrotullime shtesë falas.

Masquerade – Bonusi Pick

Ky është një Bonus me shumë nivele që mund të arrij deri ne 3 nivele. Ju duhet të zgjidhni njeren nga maskat ​​për të fituar Çmime Cash dhe Picks Extra.

All I ask of Youbonus me rrotullime të lira ( free spins )

Merrni 10 rrotullime falas the dy personazhet, Christine dhe Raoul kthehen ne Wild dhe pozicionohen ne menyre te rastesishme.

Zgjidhni kazinone tuaj dhe merrni bonusin e hyrjes qe fillon me $100 e me shume.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X