Mega Fortune
5.0/5

Mega Fortune

5 EUR FREE + 100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!
Luaj lojen!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Loja Mega Fortune

Loja Mega Fortune është një video slot progresiv i cili ofrohet nga NetEnt (Net Entertainment). Ky slot përbëhet nga 3 rreshta dhe 5 kolona(rrotulla) dhe ka 25 linja.

Tema e kësaj loje është jeta luksoze e mbushur me aksesorë të shtrenjtë, jahte, limuzina dhe shampanjë. Mega Fortune është bërë një nga slotet më të preferuar nga lojtarët e apasionuar pas sloteve online.

Si luhet loja Mega Fortune

  • Ju mund të rrisni ose ulni betin tuaj nëpërmjet butonave të nivelit të betit dhe vlerës së monedhave(coin).
  • Zgjedhja e opsionit maksimal(Max Bet) ofron linjat maksimale, nivelin më të lartë të betit dhe vlerën më të lartë të monedhës së parazgjedhur(coin).
  • Pasi të vendosni betin e preferuar dhe të klikoni PLAY,rrotullat do të vihen në lëvizje.
  • Mund të përdorni edhe opsionin AUTOPLAY, ku rrotullat lëvizin automatikisht deri në një numër të caktuar nga ju.

Karakteristikat tek loja mega fortune

Loja Mega Fortune ofron shumë variante fitimi që e bëjnë këtë lojë tepër interesante, megjithatë,maksimumi i fitimit arrihet nga 3 Jackpotet e mëdha,që janë: Mega Jackpot, Major Jackpot and Rapid Jackpot.

Simboli ‘’WILD’’

Simboli i jahtit është fitues(Wild) dhe ai zëvendëson të gjitha figurat e tjera,përveç simbolit të Bonusitdhe Scatterit.

Bonusi tek loja mega fortune

Simboli i Bonusit është ruleta e fatit (Wheel of Luck) dhe nëse në ekran shfaqen rradhazi( duke filluar nga kolona e parë) 3 ose më shumë ruleta fati atëherë aktivizohet loja e Bonusit.

Më pas shfaqet një ruletë e madhe ku lojtari mund të luajë tre raunde, nëse arrin të gjejë kombinimin e duhur. Në raundin e parë mund të fitohet Rapid Jackpot, në të dytin Major Jackpot dhe në të tretin Mega Jackpot. Keto jane karakteristika qe shfaqen tek loja mega fortune por lojra te tjera me jackpot progresiv mund te permbajne te tjera karakteristika.

Free Spins

Simboli Scatter është figura e shishes së shampanjës. Nëse shfaqen 3 ose më shumë simboleScatter,atëherë aktivizohet loja Free Spins. Në këtë rast kombinimet e gjetura shumëfishohen dhe mund të arrijnë nga 1 deri në 5-fish.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X