Hall of Gods
5.0/5

Hall of Gods

Luaj lojën në Comeon Casino!
Luaj lojën!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Pros
  • Cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC

Hall of Gods, nje loje me jackpot progresiv

Hall of gods eshte nje loje me slote progresive ne internet,e cila u be shume e famshme pasi ne Suedi u fitua cmimi i madh (Mega-Jackpot) me vleren marramendese prej 6.7 milion eurosh. Nese deshironi te jeni fatlumi i rradhes, kjo loje eshte zgjedhja e duhur.

Si zakonisht, Net Entertainment nuk zhgenjen kurre,dhe e mundeson kete loje ne kualitetin me te larte, perfshire animacionin, grafiken dhe efektet zanore.

Tema e kesaj loje bazohet ne mitologjine  norvegjeze, sic mund te kuptohet nga simbolet e saj. Ky slot perbehet nga 5 kolona rrotulluese dhe 3 rreshta me simbole te ndryshme. Kombinimi ne kete loje eshte deri ne 20 linja.         

Simbolet me vlere te ulet jane: nje senduk me fruta,nje sepate,nje gjerdan,cekici i Thorit dhe nje unaze.                                                                                                      Simbolet me vlere te larte jane: perendite norvegjeze – Iduni, Loki, Freja, Thori dhe Odini.

Simbolet speciale jane:

Dy zogj para henes (Scatter)

hall of gods

Nje cekic dhe  nje mburoje (Bonus)

hall of gods

Karakteristikat e bonusit

Wild

Nese ne kolonen e dyte,te trete ose te katert shfaqet simboli i gjarprit(wild),atehere e gjithe kolona behet “Wild”duke ju dhene mundesi per me shume kombinacione.

hall of gods

Free spins

Nese ne cdo kolone shfaqen 3,4 ose 5 simbole “Scatter”,respektivisht ju fitoni 10,15 ose 20 rrotullime falas(free spins) dhe cdo fitim 3-fishohet.

hall of gods

Bonusi

Ketu probabiliteti i fitimit eshte shume me i madh.Nese ne cdo kolone shfaqen 3 simbole “Bonus” ne ekran del nje tabele me mburoja dhe ju duhet te godisni me cekic 3 simbole qe perputhen.Ne kete rast mund te fitohet edhe cmimi i madh (Mega Jackpot).

hall of gods

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X