Gonzo’s Quest
5.0/5

Gonzo’s Quest

Luaj lojën në Betsson Casino!
Luaj lojën
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Pros
  • Nuk ka Cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC

Gonzo’s Quest

Kjo loje eshte dizajnuar nga gjigandi i lojrave te fatit Netent. Pothuajse nder lojrat me te preferuara por sigurisht qe eshte tashme e vjeter.

Gonzo’s Quest, i mundëson lojtarit kombinime të panumërta. Në këtë lojë probabiliteti i fitimit është shumë i madh. Nëse në ekran shfaqet një kombinacion fitues,atëherë simbolet zëvendësohen me ato pasardhës, duke krijuar kombinime të reja fituese.Gjithashtu fitimi shumëfishohet deri në 5-fish.Kjo lojë mundëson edhe raundin e bonusit me 10 rrotullime falas(free spins), ku shumëfishimi arrin deri në 15-fish.

Në këtë lojë ka 5 nivele dhe 20 linja,në të cilën lojtari mund të vendosë betin nga 1 peni(qindarkë) deri në 2 paund.Kjo lejon rritjen e betit nga 20 peni deri në 200 paund dhe aktivizon të tëra linjat. Simboli fitues me vlerën më të lartë përllogaritet 2500-fish dhe kjo ndodh kur shfaqen 5 të tillë. Pra nëse lojtari vendos një bet prej 1 paundi,fitimi është 2500 paund. Duke llogaritur edhe raundin e bonusit, në këtë lojë mund të fitohen deri në 825 mijë paund.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X