Game of Thrones
5.0/5

Game of Thrones

Luaj lojën në Fast Pay Casino!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Pros
  • Nuk ka cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC

Game of Thrones

Kjo loje  mundesohet nga Microgaming dhe eshte nje loje me slote,e cila mund te luhet deri ne 243 versione. Ajo bazohet ne librin best-seller te shkrimtarit George R.R. Martin me te njejtin titull dhe ka fituar shume cmime prestigjoze.

Kjo loje eshte vecanerisht terheqese per shkak se ofron rrotullime falas ne menyre te shpeshte. Ato arrihen nese ne ekran shfaqen 3 logo te njejta te Game of Thrones. Dhe me pas aty krijohen mundesi te panumerta fitimi.

Bonuset

Ne loje shfaqet njera nga 4 figurat e Houses of Westeros,te cilat ofrojne rrotullime falas(free spins).

Nese shfaqet Baratheon House lojtari perfiton 8 rrotullime falas, te cilat shumefishohen me 5,qe do te thote cdo fitim 5-fishohet.

  • Lannister House jep 10 rrotullime falas dhe fitimi 4-fishohet.
  • Me Stark House lojtari perfiton 14 rrotullime falas, te cilat krijojne mundesine e 3-fishimit te fitimit.
  • E fundit eshte Targaryen House, e cila krijon mundesine e 18 rrotullimeve falas te   2-fishuara.

E vecanta e kesaj loje eshte se ajo krijon mundesine qe te shumefishohen kreditet ne rastin e rrotullimeve falas,te cilat riperseriten vazhdimisht.Madje fitorja maksimale e mundshme eshte deri 20.250-fish.

Karakteristike tjeter e kesaj loje eshte bonusi fituar nga vetem 2 figura te njejta te Games of Thrones, te cilat mund te krijojne fitim deri ne 4-fish nese jeni me fat.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X