Beach Life
5.0/5

Beach Life

Beach Life, Fito jackpot në Bet365 Casino!
Luaj lojën!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Pros
  • Cmim Jakcpot
  • Free Spins
  • Multiplier deri ne x15
  • Wild Symbol
  • Scatter Symbol
  • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC

Loja Beach Life

Loja Beach Life është një lojë elektronike me slote,e cila mundësohet nga kompania e njohur e softuerëve Playtech. Nëse arrihet kombinimi i duhur, tek loja Beach Life mund të fitohet edhe Jackpoti Progresiv ashtu si dhe tek loja Hall of Godsapo shume te tjera.

Loja Beach Life përbëhet nga 5 kolona (rrotulla) dhe ka 20 linja të mundshme dhe tema e saj është panorama e një plazhi në një ditë të gëzueshme me diell.

Simbolet në këtë lojë janë: 2 lloje të ndryshme lëpirësesh, 3 lloje të ndryshme akulloresh, një sërfist, një vajzë duke marrë rreze dielli, një zhytës, një sënduk, një kala prej rëre dhe një diell.

Simboli Wild

Dielli është simboli wilddhe zëvendëson të gjitha simbolet e tjera.

Simboli Scatter

Kalaja prej rëre është simboli scatter dhe nëse në ekran shfaqen 2,3,4 ose 5 prej tyre,respektivisht vlera e fitimit 2-fishohet, 5-fishohet, 50-fishohet ose 500-fishohet.

Simboli i bonusit

Sënduku është simboli i bonusit tek loja Beach Life dhe nëse në ekran shfaqen rradhazi 3,4 ose 5 të tillë,aktivizohet raundi i bonusit. Më pas në këtë raund ju duhet të zgjidhni 3 sëndukë nga 12 të mundshëm. Në bazë të betit të linjës përcaktohet fitimi.

Jackpoti

Nëse në linjën 20, ju arrini të kombinoni 5 simbole dielli rradhazi, atëherë fitohet Jackpot

Këshilla rreth kësaj loje

Nëse doni të fitoni Jackpotin,sigurohuni që të luani me 20 linja,sepse vetëm në këtë mënyrë mund të fitohet ai.

Komento

Kazino të reja
4.3 rating
100% BONUS deri në 300 EUR + 100 Free Spins mbi depozitën e parë!
3.8 rating
150 Free Spins BONUS No Wager Requirement on Bonus, no MAX withdrawal!
5.0 rating
100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë + 200 Free Spins!
4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 100 Free Spins!
4.3 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Grand Mondial Casino, the best 2022 online casino!
Register for the chance of an ONLINE JACKPOT!

X